Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sika brate,ja imam nesto starih novcanica dok sam pokusavao biti numizmaticar,poslacu ti da das Soumiju za razmenu,izgleda nestalo mu salveta:haha:,e steta sto nije raspolozen

pa i ti bi imo zeznut dan da si iso da kupujes po gradu i onoj vrucini nesto,pa u opstinu od saltera do saltera dva sata,pa na farmu,pa kosi ovcama,pa kosi dvoriste,pa prepakuj bale,pa zalivaj plastenik,pa krci medju,pa kruni kukuruz,pa na autobus opet u kragujevac,a imam narednih pet dana posao od jutra do mraka,i nista to nije strasno nego me ova kisa ubi,neda da se zavrsava nista i tako mi se gomila sto stvari,gubim korak,a nemam radnu snagu da bi mogao posle da ispratim sve poslove,zato sizim,nema veze sa tobom mirko

prospi ti koji biser da se oni dzaba ne raspravljaju
soumi ljubomorni brate pa te ujedaju

---------- Poruka napisana u 20:47 ---------- Prethodna poruka je at 20:45 ----------

oko moga mjesta stravicno nevrijeme prvo led koji razbija sofersajbe onda snijeg pa je i grtalica prolazila

Zasto bi nas banovali fora je fora,zezamo se naravno.
Mada i ako to urade nije problem citecemo im poruke posle. :haha: :haha: (salim se ja malo nemojte pogresno da shvatite) :osmeh:

Ako mi ikad pane saka ubicu onog pedera s grtalicom:haha::haha::haha:pa da i ja se nadovezem

---------- Poruka napisana u 21:20 ---------- Prethodna poruka je at 21:15 ----------

7:50 Watch Later Error

---------- Poruka napisana u 21:22 ---------- Prethodna poruka je at 21:20 ----------

oni jednom razgrnu on napada oni sutra razgrnu on napada i vise pun ku*ac jarane snijeg do oluka

sike kako farma,ima li sta novo,kad ces kod mene da vidis nova grla,stiglo jos pet zenkica al nikako da ih slikam,ovna sam osiso,tek sad se vidi koliko je lep,ipak je odluceno da se izlaze na sajmu u kragujevcu ove godine

Ma sve po starom sta moze da se desava,osim sto je ovan poludeo i poceo ovce i jagnjad redom da udara valjda se ova druga pripacavala. :)

O pa to je lepa vest sto se tice sajma. :)

kako-zaspati-ovce.jpg

Pobiće mi ovce
:haha:
Dobre stare Dekijeve fore

jeste,sutra sam na farmi trebao bi da ga vidis osisanog,nema trbusinu,sav je u misicima,a vratina ko june da je,nije verovao lazar kad ga je video koja promena za dvadeset dana,dolazili jos neki nisam mogo od stale da ih odvojim,teracemo ga na vagu za deset dana da vidimo koliko ima,ono sto se upalilo od kecelje proslo,presto da se drpa i cese,laknulo mi,nemogu da gledam zivotinju kad pati,

eeeee,a ja u poljoprivrednu strucnu sluzbu,pa u maticnu,pa kod odgajivaca na farmu,pa on dotera u prikolici napravljenoj samo za prevoz ovaca,iskreno gepek je mnogo jeftiniji

Ee a kod kakvih sam ja likova sve isao da samo znate, pa jos se i zene umesaju nesto da dodaju kao nemoj nju al srecom sam i ja cicija pa me ne prevarise :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh