Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bato sta je sa tiganj,jos nije stigao,nemo"da nocim napolju

Zemun@ Nije sto ih poznajete ali profesor i profesorka su jedni od najboljih ljudu na faxu, sa njihovom cerkom sa bio u grupi na vezbama, ekstra profesori, prava je steta sto se bas profesorki desilo.

Mirkac@ Sada sam bio u maksiju i gledao tiganje, nema odgovarajuce velicine za tvoju glavu:haha: Reci snajki da saljem cim nadjem odgovarajuci tiganj, do tada neka koristi oklagiju.

Za sarbanca,znam iz hemije sta je reakcija,al to iz udbe nemam pojma-bre ne licis mi na udbasa ili se samo foliras:haha:

To ti je ono kad od polazecih(reaktanata)nastaju nove supstance(proizvod rekcije) i razlikuju se od reaktanta,do duse koga udba dohvati razlikuje se od onoga pre hvatanja:haha:,sad kapiram

Poslednja izmena:
Aaaaaaaaaaaaa to sam ja "reakcija" sad sam skontao,al se meni nizu nadimci,hvala kume ,ima da popijemo a boga mi i da zamezimo

Kolege ovcari ima li ljepseg osjecaja nego kad su ljudi zadovoljni kupovinom vase robe, maloprije me covjek zvao sto je prosle godine kupio od mene janjce i puno mi se zahvalio kao da sam mu ih halalio a ne prodao za mene je to nesto veliko a mislim i za svakog ovcara da je to motiv za dalje :D:D:D:D

Dobro sarbane,znaci ovako klopa i pice na sto pa ko sta dohvati,ili medj promoterke(zenskog pola) pa opet tako,dobra anarhija

Koliko se ovce "brzo" mogu udebljati od sojine sacme, naravno pomjesane sa kukuruzom i zobi? Jer ne pustam ih vec 15 dana na pasu, jer nemam vremena. A nije jos gotova sva ograda za pasnjak,a nece das jedu sjeno. pa su se prepolovile, mrsave bas! U vraziju mater sam sebe sam urekao!

Evo ti recept:sto kila kukuruza,dvadeset kila psenice(ili dzak mekinja),trideset kila suncokretove sacme,trideset kila zobi,deset kila sojine pogace(soja obradjena termicki,sa detoksizacijom),kilo premiksa,dva kila kostanog brasna.500 grama po ovci ujutru i uvece,i da su mrtve ima da ozive,svojim ocima sam gledo kad komsija kupio deset olinjalih i polumrtvih ovaca,nema mesec dana,(otiso u penziju)sad su ko ladje,a od sena im daje cisto livadsko,jos nisu izasle na pasu,ceka da mu veterinar sutra da za parazite,pa da ih pusti,ne bi verovao koja promena za manje od mesec dana
Zaboravi da ti kazem,800 grama soli i vode u neogranicenim kolicinama,najbolje pojilica uz to obavezno i kamena so da lizu,ni njegove kad su dosle nisu htele seno ako su bile zapustene i gladne,ozelenela trava,a naucile na pasu,a sad jedu,razlog neznam,a seno mu je bas lepo,gledo sam,danas sam bio kod njega

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh