Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mirkane moja vrata su ti sirom otvorena. :ppozdrav: :haha:

Serbranac kao sto rece "sve se moze kad se hoce". :)

Bilo je zestoko,al tiganj stari za palacinke,pa lako puce rukohvat,malo hladne obloge i bice dobro,mada kreveet dosta toga resi,mislim spavanje

Sutra te ja castim novim, saljem brzom postom, ali ojacan. Kada pukne da odmah zaspis sa cvrkutom slavuja oko glave :haha:

---------- Poruka napisana u 23:50 ---------- Prethodna poruka je at 23:46 ----------

Sika, eee u tvojim goinama kada sam bio (inace daleka proslost :haha:) izlazilo se cetvrtak, petak, subota i nedeljom samo uvece malo setnja. E kada je leto ustanes u 7h nahranis stoku, vec spala rosa u traktor i balirka i celi dan na +40 baliras, dodjes uvece ko crnac od prasine, istusiras se i pravac grad dodjes oko pola 3, 3 i tako bar tri dana sedmicno. Kada malo bolje razmislim bio sam kao romanovac, nema prepreka :haha:

Imam jedno pitanje,kolko je sigurno da se PP ne moze videti od strane urednistva,znam da ce te reci ne moze al reko da pitam
"Veliki brat" je svuda oko nas, sve vidi i čuje.

---------- Poruka napisana u 08:16 ---------- Prethodna poruka je at 08:13 ----------

Neko reče šta fali nama ovčarima? Među čobanima forumašima ima raznih profesija od običnih seljaka do visokoobrazovanih momaka. Ko bi rekao za Siku i miladinovića da su ovčari. Kad ih čovek vidi mislio bi da su ovce videli samo na slici. Al mi je bitno da koga god sam lično upoznao sa foruma sa svima sam imao drugarsku komunikaciju. Mislim da među nama vlada kolegijalnost za primer. Posebno mi je drago što ste se odazvali sastanku na ubu bez obzira koliko je bio uspešan. Uspeh je i akcija oko pomoći kolegi iz valjeva. Zato se nadam druženju u Ns. Pozz
Odavno tvrdim da su ovčari, sa malim izuzecima, posebna "sorta".

Sika, eee u tvojim goinama kada sam bio (inace daleka proslost :haha:) izlazilo se cetvrtak, petak, subota i nedeljom samo uvece malo setnja. E kada je leto ustanes u 7h nahranis stoku, vec spala rosa u traktor i balirka i celi dan na +40 baliras, dodjes uvece ko crnac od prasine, istusiras se i pravac grad dodjes oko pola 3, 3 i tako bar tri dana sedmicno. Kada malo bolje razmislim bio sam kao romanovac, nema prepreka :haha:

Sve je to tako samo meni ostalo jos mesec dana skole,kad to zavrsim bice slicno kao sto je kod tebe bilo a sad mora malo da se zagreje stolica i batale ludarije. :-(((

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh