Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko reče šta fali nama ovčarima? Među čobanima forumašima ima raznih profesija od običnih seljaka do visokoobrazovanih momaka. Ko bi rekao za Siku i miladinovića da su ovčari. Kad ih čovek vidi mislio bi da su ovce videli samo na slici. Al mi je bitno da koga god sam lično upoznao sa foruma sa svima sam imao drugarsku komunikaciju. Mislim da među nama vlada kolegijalnost za primer. Posebno mi je drago što ste se odazvali sastanku na ubu bez obzira koliko je bio uspešan. Uspeh je i akcija oko pomoći kolegi iz valjeva. Zato se nadam druženju u Ns. Pozz

Kad pomenu sarbanac kolegu iz Va dosad sam sa njim pricao tel zato sam malo bio odsutan covek se poprilicno povratio skoro na stare staze evo vec mu jagnjad stigla za prodaju pa ce malo finansijski moci da se oporavi. Nadam se da cemo i u drugim akcijama biti slozni kao kad je trebalo pomoci Aci i to je urodilo plodom.

Imam jedno pitanje,kolko je sigurno da se PP ne moze videti od strane urednistva,znam da ce te reci ne moze al reko da pitam

Mirko šta se ne može videti? Pa šiptari oborili sajt vlade pre neku godinu a kamo li da se nevidi pp. Malo umešniji haker i ? Al kome su interesantne poruke čobana.

Pa i ne moze, ali ozbiljno kako ce neko videti tvoj pp. Nema sanse.
Sarbanac u pravu si, ali Mirko je mislio na urednike.m Ljudi niko od urednika ne moze citati vase poruke.

Dobro de,ne moze al nemo"da padne forum ako se ispostavi da moze,ima stvari koje su mi onako malo sumljicve,a cobani svasta pisu:haha:,pomesah bata i dejana zbog ovih Wirtaca na avataru,skidaj bre ove rage

Ja pratim još jedan stručni forum sa drugom tematikom. Izbio grdni skandal kad je jedan moderator izneo pp javno. Sad možda ovaj naš nema tu opciju.

Da nisam moderator svasta bih pomislio. Moderatori dobijaju samo opcije da uredjuju postove u okviru tema na kojima su moderator. Ovo sto radimo kolega Vojvodjanin i ja, znaci urediti neciju poruku, prebaciti diskusiju u drugu temu i to je to.

Ma ja ustvari nemam šta da krijem nek čita ko šta hoće. Kakva je komandna struktura ni to me ne interesuje šta ko može il nemože.

---------- Poruka napisana u 23:22 ---------- Prethodna poruka je at 23:20 ----------

Sika jel ozbiljno il zajebancija što kaže prijatelj Mitar?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh