Ok je eness89 ima covek, neka ima, sebi ima. Ukupno sa jagnjadima ima 120 ovaca i najbolji je odgajivac a postavio oglas, pa to bih trebalo da se proda bez oglasa. Ne moras nista dokazivati sto se mene tice, meni ni iz dzepa ni u dzep.
Procesljaj malo teme o drugim rasama pa ces videti da su se svi predstavili sa svojim stadima.
Samo sam htio da vidite da imaju ovce i ovnovi od 100 kg i vise
a opet podvlacim vlasicka nije najbolja rasa ja sam samo rekao njene karakteristike pa ako neki po karakteristikama mogu da zakljuce da je najbolja onda i jeste.
Mirko nema potrebe da se iskljucivas covjece pa budi covjek pa priznaj da si napamet pricao o ovoj rasi eto ima i drugih uzgajivaca da ne mislite da sam samo ja taj koji dize ovu rasu u "nebo" ali ova rasa kad dodje kod nekog ko ni psa ne zna nahraniti onda je to zalost a kod nas takvih ljudi ima najradije da mogu oduzeo bi im svu stoku da je ne pate.
---------- Poruka napisana u 12:41 ---------- Prethodna poruka je at 12:38 ----------
Siguran sto posto ako jagnje ima 33 kg kad se zdere ima od 17-18 kg peceno 11-12 kg sve zavisno od debljine