Rale ja sam rekao za sjenicku i Idf na pasnjaku,jer sam ih takve gledao i bogme cuvao(to nije iz knjige) iako sam bio nekakav mrsimud na toj farmi,jednostavno ne mogu zajedno, sjenicka na hrani nema sansu pored idf ovakav kakav je u Srbiji(a tek onog FR).
Petrovo druze u brzini sam se izrazio mozda kao da te zelim nesto ja zaboga nauciti,IZVINJAVAM SE ni ja ne znam dovoljno.nego sledece
1.pricas o randmanu iz knjige(a indirektno ne prihvatas podatke koje su drugi citali iz knjiga a nisu ni blizu tih o kojim pricate)
2,Pominjem ti randman jer sam oterao bar 2000-2500 jagnjadi na klanicu i prosledio meso od istih u hotel,restoran itd(sa farme agrotornika su pecena jagnjad isla za Rusiju gazdi(Vasilije Micic Putevi Uzice-ima se moze se,besan covek) za rucak, avionom verovao ili ne,ja u pocetku nisam verovao,kazu da je tamo stizalo jos toplo kako su ga pakovali ne znam)nisam trebao ovo pisati jer ce izgledati kao ogromna laz,ali pozoves Puteve i proveris
3.Nisi klao i merio a pricas o randmanu,mozda je randman 55 ili 60 % knjige su od pre par decenija tj podatci ako se potencijal vlasicke tako drasticno popravio mozda je i randman
4.I na sve to sto tvrdis nabavljas druge rase,moram da te pitam jesi li normalan
5.Cesto pricas o raznim rasama,ne u smislu da nesto ne znas nego ih sve poznajes kao svoj dzep a izbacujes podatke iz knjiga
6,drzao sam sjenicku,W,Idf,par meleza sa ROM i o svakoj imam svoje misljenje u uslovima koje sam im ja mogao priustiti-a zarko bih zeleo da imam i vlasicku
7.IMAM PREDLOG da negde na Drini doteramo po jedno jagnje izmerimo randman ispecemo pojedemo i lepo se ko ljudi upoznamo,a ti kad sam budes klao proveri randman a predhodno pitaj nekog strucnijeg od mene sta je randman
---------- Poruka napisana u 23:20 ---------- Prethodna poruka je at 23:18 ----------
8.GARANTUJEM DA KADA BI SE USLOVI NA PLANETI ZEMLJI POGORSALI VLASICKA BI ZA SIGURNO PREZIVELA PRE OD SVIH POMENUTIH JER JE ONO STO JESTE,ZA TO JOJ SKIDAM KAPU
Zaboravih reci da sam pokusao devedesetih i sa cigajom,a imalo se i neke domace pramenke,moja iskustva su ogranicena na prostor i uslove gde smo gajili ovce,sada smo hobisti i nista vise