Sad cu ti ja postavit jedan video klip pa da vidis kako to ja radim
samo dok se uploud-uje
---------- Poruka napisana u 15:26 ---------- Prethodna poruka je at 14:50 ----------
View My Video ewo zarius ovdje je mojih 15 siljezica dajem im dnevno po 1 kg po glavi pola kg kukuruza pola jecma s tim da nikad ne mozes znati koliko ce jedna ovca pojesti neka pojede vise neka manje
---------- Poruka napisana u 15:31 ---------- Prethodna poruka je at 15:26 ----------
View My Video ewo link za sve kompetentne neka ga prokomentarisu nema ovce starije od 13 mjeseci a ako ima neko bolje ove rase nek ih postavi ponavljam u mom kraju ih ima oko 10000 ali ovakvi primjeraka nema jos da su ciste ali bit ce za koji dan jer nema kise da ih sapere one su na posebnoj hrani i kao sto se vidi zapisane su ko neke starije ovce pred mrku
---------- Poruka napisana u 15:37 ---------- Prethodna poruka je at 15:31 ----------
View My Video zahvaljujem se Rale83 dao mi je savjet da dajem so u kolutu i ovan jede bolje i bolje napreduje, a za Mirkupozegu sam postavio ovaj link nek sad usporedi ogradu mjerio sam ga i vagao ali ne vidi se dobro ovaj siljeg ima preko 100 kg i ko ne vjeruje nek dodje u moje mjesto opkladit cu se po ovna sa svakim, samo da vam dokazem da nisam pricao u prazno ja imam robu dajem mu puno zita ali svako nek izvoli niko nikom ne brani
---------- Poruka napisana u 15:49 ---------- Prethodna poruka je at 15:37 ----------
View My Video A ewo i za sve nekompetentne koji kazu da vlasicki ovnovi nakon sto napune 2-3 godine hoce ubit ako se pravilno radi s njima to su jako pitome zivotinje sto se vidi iz prilozenog ovan je star 3 godine i u jalovini mi je tokom ovog perioda svrstavam na nekoliko mjesta ovce one koje puno dobijaju i ove koje dobivaju ogrize od ovih sto sam gore postavio jer od ovih nema racunice tek za godinu ce biti kad se pojagnje..
---------- Poruka napisana u 16:08 ---------- Prethodna poruka je at 15:49 ----------
ovako ja cistim papke...
---------- Poruka napisana u 16:22 ---------- Prethodna poruka je at 16:08 ----------
Petrovo jednom si me pitao jeli dobar znak kad ovci ovako raste vuna oko ociju ne to nema nikakve veze to je cisto do soja ovo je jedan od najljepsih primjeraka siljezeta vlasicke pramenke barem sto se tice glave..
---------- Poruka napisana u 16:26 ---------- Prethodna poruka je at 16:22 ----------
Jos jedna moja ljepotica takodje siljezica
---------- Poruka napisana u 16:36 ---------- Prethodna poruka je at 16:26 ----------
O njihovoj kilazi necu visee raspravljati ko se razumije vidi da su veliki ovnovi