enesss89
Član
Zive zdrave prijatelju i 2 dana bez icega ali suga je bolest i neda ovci napred, samo kad se krpaci nahvataju po ovci slabo napreduje a kamoli suga, treba joj davati malo kukuruza ali sasvim maloo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto,odhranila ti je lepo jagnje,znaci da ga je dobro dojila,i moje kad odhrane jaganjce su mrsave,ali pazim da ih dobro zasusim,da sledece jagnjenje ne bude proslogodisnjih mastitisa jer nije dobro zasusena ovca.nista joj nece biti ako bude nedelju dana bez kukuruza,a kad se zasusi i vime se povuce,mozes je hraniti kao kravu bez problema,samo ne treba praviti nagli prelaz.moj savet,tvoj izbor dal ces ga poslusati ili ne.kad sam tu ovcu kupio mislio sam da ce nekog teskog skarta ojagnjiti, medjutim bas fino jagnje je dala. A od ovce za koju sam mislio da ce dati dobru jagnjad, ojagnjila je dva ovnica. Koji su sto se tice priploda skartovi. Ali sto se kaze razanj ne bira! Zato sto se je rekao mislim da je to Brundalina misao bila, je*o lijepu ovcu na oko ako nema kvalitetnog jagnjeta.Nekad i ruzne, jednom rijecju nikakve ovce daju jako dobru jagnjad.
Popice postar usput! Sigurnije je da ti dodjes ovamo pa da se nesto zamezi!A naravno i ostali momci!Poslacu ti moju adresu na pp,a ti meni 1l,
Druze ja sam u Glamocanima, to je mjesto izmedju Laktasa i Banja Luke. Tacnije opstina Laktasi. Ali napisao sam da je okolica Banja Luke jer ne znam da li ste culi za Laktase (inace gradic u kojem sam odrastao i zivio do prije dvije godine). Uglavnom vrlo je lako naci jer se nalazi pored glavnog magistralnog puta Banja Luka - Gradiska. Zato ako budes dolazio u BL, ili bilo ko sa foruma samo mi se javite!U kom si tacno mestu Zarius?
Da da W je u pitanju nije hteo veceras pozirati sutra ce biti slika.Sta si uzeo kakvog jel W u pitanju?
Ako te ikad put navede ovamo znas sta ti je raditi!Posto sto se tice fudbala sam bas duduk, ne pratim ga, pa sa tim vjerovatno ne znam ti drugara. Ali ovi moji drugovi ga sigurno znaju. Jer su zaludjenici u fudbal. Pa ih sve moguce lige zanimaju.Moji su iz Lokvara,pored Stricica na Manjaci,a imam drugara igrao fudbal u Laktasima