bato87
Član
Savo obrisano, nzm kad pre se napuni...
Hoce druze na slobodu, da pasu, da trcu, lepo vreme ...
Hoce druze na slobodu, da pasu, da trcu, lepo vreme ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav ljudi. Zeleo bi da pocnem da drzim ovce imam lucerke imam kukuruza jecma a volim i mleko i sir i meso ovcije. E sad posto jako malo znam sta bi mi vi preporucili koju rasu ovaca da kupim. Ja bi voleo da kupim zensku jagnjad pa da ih ja formiram i da ih uhranim pa otom potom razmnozavam. Sta vi kao iskusni ljudi mislite koliko komada za pocetak da uzmem i koju rasu ovaca - jaganjaca? Usput ako neko od vas ima da mi ponudi jaganjce moze slobodno da me kontaktira u PP. Pozdrav
prvo registrovano polj gazdinstvoda li je neko prodavao jagnjad klanici i sta treba zvanicno od papira da bi se ostvarilo pravo na 1000,oo din.![]()
Imamo i 6 kozu, super je kozica. Trebala bi da je sada skozna, ali videcemo.
![]()
Hvala Zmajjo, ma super su, evo od jutros dale vise mleka, pocele su da se popravljaju i podgojile su se.ma nek su ti zive i zdrave pa da ih nakupis 100, mi smo zamenili jagnjice za jarice, sad ih hranim na cuclicu, kako je to blesavo gde se to upentra.......