Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
g.Mudricu vi ste ociti primer prepisivanja i primenjivanja iskustva sa zapada i drago mi je da je to tako..
izgleda da ste se bavili intezivnim nacinom ,ja bih ipak malo jeftinijim,pasom posto imam idealne uslove za to,jedan pasnjak od 6 a drugi od 3 hektara i oba imaju vodu,izvor,naravno da bi ih i dopunski hranio koncentratima na jaslama pa zato i jesam na ovoj temi trazim najefikasnije jasle za koze i ovce,i pokusavam da pokupim najbolja tudja iskustva,jeftinije mi da se ucim na tudjim nego na svojim greskama..
kolega srecan pocetak zelim!
ali odmah da vas razocaram,mozda i postignete rezultate kao na zapadu,ali dobit izbijte sebi iz glave.zaboravljate najvazniju stvar u poljoprivredi a to su dotacije drzave!niko se nikada na zapadu ne bi bavio poljoprivredom da nije subvencija zapamtite to.poljoprivreda,a narocito stocarstvo je samo po sebi neprofitabilno,nebitno gde se i kako bavite sa njim.ako je ekstenzivnije i ulaganja su veca,a mora se uzeti u obzir kada ce se ulozeno vratiti 100%
dakle kolega dobro dosao u svet zaljublenika u ove plemenite i pitome zivotinje!