Cika Dusko opustite se Sika se nameracio na nas,prvo nas je pljuvao,pa izmislio da mu je neko obrisao p.p.,sad kuka da mu je neko menjao potpis na kraju ce biti da nije ni te uvredljive poruke on pisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pa Vidite ja sam ateista i ne radim u crkvi i poštujem samo lekarske nalaze, a crkvene nikako.
Oko tih velikih slova me nemojte ispravljati jer to je ovde u ovim krajevima stvar kulture.Da pišem u ovčarstvu neću jer mi takvo društvo ne odgovara jedino ću biti tu da vas kontrolišem i nećete nagovoriti ni administratore da nam skinu tu dužnost.Ako Vam tako ne odgovara slobodni su vam i drugi virtualni forumi.
A Vi da prepoznate da li je neko šizofreničan morate početi od sebe pa se dobro izanalizirati.
Zato što je poslan od strane vrhuške onog foruma da nas provocira, ali mu nešto ne ide od tastature, a kamoli da se lično vidimo.
![]()
Kao sto ovaj miladinovic rece,slika govori vise od 1000reci.
Kolege ovčari i kozari.Nisam bio prisutan nekoliko dana na forumu (godišnji odmor).Vidim da je došlo do velikih promena.Nadam se da novonastala situacija, neće uticati na dalji rad ovog dela foruma i da ćemo i dalje nastaviti sa korisnim diskusijama.
Ima još ovčara na ovom forumu, pa će valjda biti i razmene informacija.
Uvek je bilo i bice, jedni odlaze drugi dolaze i tako u krug.![]()
A ne mislite da neki clanovi smaraju slanjem p.p. poruka da se seli na drugi forum,pa nam clanovi prijave te poruke ?
Uvek iste muke. Kod nas dolaze 2 puta godišnje, veterinar me ubedjuje da ih ipak ne izbegavam, ionako je besplatno.Danas me zove tip iz Vet.stanice i hoće da vadi krv ovcama.Pitam ga kako to misli da sad radimo, ovce počele da se jagnje.Kada smo šišali bilo im je dugo da sede 7-8 sati, letos im je bilo toplo, a kada smo mi vakcinisali nisu imali vremena.
Pitam ga šta ako bude pobačaja ko će to nadoknaditi....ćuti. Mislim da od tog' posla nema ništa.
Cujem da se prica o subvencijama i za grla koja nisu umaticena,za grla koja nisu u cistoj rasi.
Ne znam koliko je to tacno,ali ako vi nesto znate o tome,pisite...
Kao...bitno je da imas vise od 40-50 komada i imas pravo na neki podsticaj,na neku subvenciju.
- - - - - - - - - -
Dobio sam informaciju Netacno,videcemo kad izadju uredbe posle nove godine,do tad sve su nagadjanja.
- - - - - - - - - -
Jos jedan podatak imam koji nije na odmet podeliti sa ljudima na forumu,koji za to mozda ne znaju,a to je - za svako kupljeno pripodno umaticeno grlo se dobija subvencija od 5000din, 31.10 2012 je poslednji rok,ali ce verovatno vaziti i za narednu godinu.
Evo i linka http://www.mpt.gov.rs/postavljen/126/4827012.0064.37-1.pdf
Cika Dusko opustite se Sika se nameracio na nas,prvo nas je pljuvao,pa izmislio da mu je neko obrisao p.p.,sad kuka da mu je neko menjao potpis na kraju ce biti da nije ni te uvredljive poruke on pisao.