Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

ето, ја сам погрешио, али колико се сећам мени се обратио неко у стилу да ћутим да ме се не тиче, а теби нортх сам у приватној поруци писао ..

- - - - - - - - - -

конкуренција је здрава ствар, тера на напредовање

- - - - - - - - - -

одговор панону
То је сасвим јасно, али ми није јасно што си ономад мени претио. И на крају крајева да нисте дигли фрку ја небих ни знао да постоји и .rs,
дакле ја сам само волео да читам овај чат, а одједном модератри припуцали и растерали. повуците се , са двојицом стандардних пусти те да решимо ствар.
Да будем јасан овај форум ми одговара без тебе, или пиши о овчарству и козарству ово сад траје већ 3 дана. доста бре! повуците се!
------------------------------------------
@novii
можеш ли нас заштитити од вишка модератора, доста су стара два...

Poslednja izmena:
онда напредујете без обзира, конкуренција је здрава ствар, само за оног ко је први, запамти то :p{ :p{ то је тако...

- - - - - - - - - -

да се не вређамо више, ја не изигравам мајку терезу госн матицу ја сам православац, јер ни ја нисам неко кога си срео и видео у животу. још нешто госн матицу, незнам како, али код мене на екрану слова на аватару "супер баћа" су много крупнија од матиц. Средите то...
због тога сам од норта добио црвени картон. и чувам га у инбоксу.

Znači Vi ovde odredjujete ko će biti na kom delu foruma?Interesantna stvar, a to da li Vam ovaj forum odgovara bez mene za to me baš briga ja sam tu pa sam tu, a Vi kako hoćete.Jedno morate da shvatite da ne uredjujete Vi ovaj deo foruma nego urednici.I još nešto neću da se povučem to zapamtite i to zato što to Vi naredjujete.

Sta ovo znaci Dusko 58?Ja razumem ovo kao da gledate moj pp,pa mi obrazlozite ako nije problem.

Citat miladinovic:

vojvoda se doppisuje sam sa sobom,mislio da majilovac ostaje
kontaktirajte sve da predju

Na osnovu ovog Miladinovog posta sam napisao moj post. Nije mi jasno zasto zabadas nos tamo gde mu nije mesto. Sa miladinovicem imam ljudsku i fer prepisku i nemoj da se mesas tamo gde ti nije mesto.

@sarbanac

Nemoj ljudima na onom forumu da iznosis neistine i pogresno obavestavas. Niko nije rekao da cemo vama poslati prase bez usiju nego da cemo to dobiti od vas. Naime posto se prepiska povela u pozitivnijem tonu neko je u zezanciji rekao u urednistvu da trazimo jagnje od vas, na sta je jedan urednik napisao:

"Od njih bi dobili koliko mi se čini samo prase bez ušiju i ništa drugo"

ti medjutim sasvim drugacije tamo obavestavas:

"U međuvremenu dobijem poruku u kojo se oni dopiruju a mi nevidimo. Kaze jedan od njih da ćemo dobiti prase bez ušiju samo da se slegne prašina."

Ili ti lazes ili ti je dousnik preneo to ispravljeno. Ja tebi nisam nikada napisao niti rekao ni jednu ruznu rec pa ne znam zasto ih ti koristis kada mene pominjes. Sto se nabijanja tice ako stvarno nemas nekoga rodjenijeg da nabijes nemoj ni mene. Stidi se svojih godina i svoje sede glave.
Znam da ne mozes da odgovoris na ovaj moj post ali ako imas obraz posalji poruku na neciji nalog.

@dejan 26
Sramota je to sto pises o meni na onom forumu. Cime sam ja zasluzio takav bezobrazluk sa tvoje strane? Zato sto sam ti se izvinuo. Stani decko pred ogledalo ako imas hrabrosti i pogledaj se u oci.

Poslednja izmena:
Gospodo moderatori i ostali urednici vratite lepo stare moderatore a vi se povucite u svoje teme ,to je prijateljski savet jednog clana
Ako se ovako nastavi ovaj deo foruma i dalje ce ostati muzej bez novih clanova i postova

@sarbanac

Ipak ne vidis dobro, obrisi naocare. Prvo nije na 7-oj vec na 5-oj strani to sto si hteo da mi pokazes:

Citat:
"Bice prase bez usiju kao i obicno ...

- - - - - - - - - -

Ma nece,Bane imamo iskustva sa takvima i nama su mnogi pretili vratite Savorisa i slicne pa kad je otisao glavni bundzija Savorisvo i par slepaca sto su ga pratili ostali iole pametni su se ucutali."

Ovo se odnosi na prethodni post u kom se kaze da cemo mi od vas dobiti prase bez usiju. Ipak obmanjujes ljude na tom forumu. E sada mogu biti dve stvari: Ili lazes ili te je neko pogresno obavestio odnosno poturio ti ispravljen citat. To sda uopste nije vazno. Vazna je istina aona je da smo sedeli na forumu 7 sati pokusavajuci da postignemo neko resenje i kada smo resili problem ti si minirao celu stvar jel tebi nije tako odgovaralo. Ovo sve pisem zarad istine koju treba svi da znaju nije vazno sa kojega su foruma. A sto se tice ruralnih krajeva i evropskih regija potpuno si u pravu. Posto su seljaci kazes kod tebe u komsiluku onda nek zalupaju tebi, nadam se da ce ti prijati.

@Dejan 26

Ovo je moj pp upucen tebi:

Duško58
user-online.png

ModeratorDatum pristupanjaDec 2010LokacijaFutogPoruka5,318Zahvalio se186Zahvaljeno 311 puta na 219 porukaDownloads0Uploads0

pp

Dejane zasto coveku koji garantuje za tebe pravis probleme? Covek je lepo garantovao da neces pisati dok se Robert ne vrati i da ce tvoj prvi post biti izvinjenje na forumu. Ako tako postujes drugarstvo svaka ti cast.​

Ne znam gde tu vidis licemerstvo sa moje strane. Bolje neka ti Bato objasni nesto o licemerstvu. Izradio si druga koji je ruku stavio u vatru za tebe i dao garant. Takvim prevrtacima kao sto si ti nije mesto ni u jednoj zajednici. Tvoj pp upucen meni za sad neka stoji na cuvanju. Ipak si mlad a pp ima elemenata za pokretanje krivicne prijave. Moram da napomenem da stvari koje kazem da su za prijavu nisu na moju adresu upuceni pa ne zelim da pravim frku ali ako i dalje budes bezobrazan i nevaspitan....

Poslednja izmena:
Znači Vi ovde odredjujete ko će biti na kom delu foruma?Interesantna stvar, a to da li Vam ovaj forum odgovara bez mene za to me baš briga ja sam tu pa sam tu, a Vi kako hoćete.Jedno morate da shvatite da ne uredjujete Vi ovaj deo foruma nego urednici.I još nešto neću da se povučem to zapamtite i to zato što to Vi naredjujete.

Ах опет та сујета.
Види ја не наређујем, ја сам овако написао:
"одговор панонуТо је сасвим јасно, али ми није јасно што си ономад мени претио. И на крају крајева да нисте дигли фрку ја небих ни знао да постоји и .rs,
дакле ја сам само волео да читам овај чат, а одједном модератри припуцали и растерали. повуците се , са двојицом стандардних пусти те да решимо ствар.
Да будем јасан овај форум ми одговара без тебе, или пиши о овчарству и козарству ово сад траје већ 3 дана. доста бре! повуците се!" читај како пише.
треба да одеш или да пишеш о овчарству и козарству у форуму о истом, твоја сујета ме незанима.
И да појасним где је сујета - не може ми се отети утисак да када се обрађаш са Ви, пишеш великим словом, а да нас непоштујеш! (види своје текстове), а када причаш у лично име, пишеш малим словом, а осећа се велико ЈА. Истини за вољу то делује шизофрено.

једно питање, за на овом форуму нове модераторе да будемо у теми: колико две козе имају сиса, ако је једној једна пресушила?

------------------------------
ПОНАВЉАМ
@novii
можеш ли нас заштитити од вишка модератора, доста су стара два...

ПОСАО УРЕДНИКА ЈЕ ДА ОЧУВА ТЕМУ, ЕГО НЕКА ОСТАВЕ КУЋИ! Тема је овчарство и козарство, па нека тако и остане...

Poslednja izmena:
@Sika

Nije to off to je istina koju treba da procitate i neka stoji, sem ako istina nekoga ne pogadja.

Dusko prijatelju pogledaj samo sta pise u mom potpisu i sve ce ti biti jasno,do tackica sam ja pisao a ko je dalje?

Evo ako saznate ko je,zadavicu ga kad tad.

Da li se to Vama svidelo ili ne ja ili ne ja ću i dalje biti urednik, a Vama ako to ne odgovara velik je ovaj virtualni svet pa birajte drugi sajt pa se tamo družite.I nećete Vi odredjivati ko će Vama biti urednik nego za to postoji procedura.Da li sam šizofreničan to niste Vi kompetentni da odredjujete nego za to postoje doktori specijalisti da daju procenu mog zdravstvenog stanja,Bolje se pozabavite svojim stanjem.O tome koliko koze imaju sisa Vam neću odgovoriti, jer nismo deca pa da me na tako mizerna pitanja ispitujete ali za vašu informaciju slušao sam na fakultetu i ovčarstvo i kozarstvo i uredjaje za mužu i ovaca i koza jer mi je struka mehanizacija u poljoprivredi tako da nisam laik u ovoj temi, a i otac mi je diplomirani veterinar tako da sam dosta informisan oko toga.Jedino nisam dovoljno informisan o Vašem bezobrazluku, a i to mogu vrlo jednostavno da rešim.

@Sika

Nije to off to je istina koju treba da procitate i neka stoji, sem ako istina nekoga ne pogadja.

@Душко
реци искрено, која је задња порука у којој си прочитао нешто у теми о којој треба да се пише у овом форуму? ТО ЈЕ ИСТИНА КОЈУ ВАМ СВЕ ВРЕМЕ ПИШЕМ, има 3 дана како се ИСТИНИ ДАЈЕ ШИРИНА...

Meni takve stvari nisu primerene, niti mogu tako sto da uradim, nemam mogucnosti za tako nesto. Nisam od juce na forumu ali hocu da napisem istinu. Sedeo sam 7 sati i ljudski se trudio da pomognem da stvar dodje na svoje, a onda pametni sarbanac minira sve zato sto laze ili mu je neko poturio prepravljen citat. Veruj mi istina ce kad tad izaci na videlo.

Da li se to Vama svidelo ili ne ja ili ne ja ću i dalje biti urednik, a Vama ako to ne odgovara velik je ovaj virtualni svet pa birajte drugi sajt pa se tamo družite.I nećete Vi odredjivati ko će Vama biti urednik nego za to postoji procedura.Da li sam šizofreničan to niste Vi kompetentni da odredjujete nego za to postoje doktori specijalisti da daju procenu mog zdravstvenog stanja,Bolje se pozabavite svojim stanjem.O tome koliko koze imaju sisa Vam neću odgovoriti, jer nismo deca pa da me na tako mizerna pitanja ispitujete ali za vašu informaciju slušao sam na fakultetu i ovčarstvo i kozarstvo i uredjaje za mužu i ovaca i koza jer mi je struka mehanizacija u poljoprivredi tako da nisam laik u ovoj temi, a i otac mi je diplomirani veterinar tako da sam dosta informisan oko toga.Jedino nisam dovoljno informisan o Vašem bezobrazluku, a i to mogu vrlo jednostavno da rešim.

Ах, опет велико ј, велико В. Ајде онда пиши о овчарству и све је ок.
Види што се доктора тиче нисам те слао тамо, то ти помињеш. Ја сам рекао само, још раније да умем да препознам то.
Доктори то нису измислили они су само преузели и мало разблажили. Ја лично радим само у Цркви, не у дому здравља.

E pa Vidite ja sam ateista i ne radim u crkvi i poštujem samo lekarske nalaze, a crkvene nikako.
Oko tih velikih slova me nemojte ispravljati jer to je ovde u ovim krajevima stvar kulture.Da pišem u ovčarstvu neću jer mi takvo društvo ne odgovara jedino ću biti tu da vas kontrolišem i nećete nagovoriti ni administratore da nam skinu tu dužnost.Ako Vam tako ne odgovara slobodni su vam i drugi virtualni forumi.
A Vi da prepoznate da li je neko šizofreničan morate početi od sebe pa se dobro izanalizirati.
Zato što je poslan od strane vrhuške onog foruma da nas provocira, ali mu nešto ne ide od tastature, a kamoli da se lično vidimo.

@Sika

Mislis na potpis.Odgovorio sam ti u predhodnom postu i dalje me ne interesuje. Svako odgovara za svoja dela.Interesuje me samo istina koju hocu ovde da napisem i ima da stoji.

Nazad
Vrh