Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Nisam siguran da će to još dugo trajati.Mislim da ćete uskoro morati da smišljate sebi sami postove, a ne da kopirate.Kuma dala kuma uzela...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam siguran da će to još dugo trajati.Mislim da ćete uskoro morati da smišljate sebi sami postove, a ne da kopirate.Kuma dala kuma uzela...
Nisam siguran da će to još dugo trajati.Mislim da ćete uskoro morati da smišljate sebi sami postove, a ne da kopirate.
Sta ovo znaci Dusko 58?Ja razumem ovo kao da gledate moj pp,pa mi obrazlozite ako nije problem.Pa bio si vredan u predhodna dva dana na pp.
1 milion puta receno i milion posto sigurno da ne mozemo da citamo tudje poruke i ako smo rekli Vi i dalje sumnjate u nas,a ne sumnjate u sebe tj da se neko zalio nama moderatorima na nekolicinu vas koji saljete poruke za prelazak.Ako nesto pitam cemu ismevanje,ja nisam cobanin ako sam ovcar,znaci nikog nisam uvredio niti kog provocirao,za sve ima rec.Ako kazete da saljemo i pozivamo kolege onda citate pp,tako sam vas razumeo,procitajte neki post unazad i pitam vas kao neko ko se nije ovde nisakim zamerao da li je to tako,a vi sa naredna tri posta naravno ironicno dajete odgovor,hvala to sam hteo da cujem.
Ајде! Има и таквих?Poslali mi revnosni članovi!
Razbojniče ne znam samo kako vi oslovljavate i kako se uopšte obraćate nekome koga niti ste videli niti čuli u životu.Jel sa ej ti,ti ili nešto treće?I još nešto ja nisam BAĆO kako ste vi napisali i ne izigravajte majku Terezu.