lle de france
Član
ponos i dika srbije nesto da se dogovaraju o boljim stadima uvozu oni po srpski krve se i posle kazu saradjivaj sa nekim evo ga cist primer napretka ovcarstva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je lov zavrsen ,nemaju vise koga da love u ovom delu foruma...
Mislim da to ne pise nigde u pravilima ovog foruma,a ja kao uzoran clan postujem pravila koliko moguMiladinovicu sram te bilo ne smes da koristis pp dobices ban!
Pocela sezona lova na ovcare!Jos jedan moderator i jos jedna opomena.Cast izuzecima ali pojedinci vise lice na predatore nego na moderatore.Neznam samo odakle kod ljudi tolika potreba da se demonstrira moc.
@panonstib, u Vasem direktnom obracanju meni naveli ste izmedju ostalog da smo Vi ja na istom nivou.Mozda po pitanju ovcarstava ili obrazovanja, mozda smo cak i kolege ali sudeci po mocnoj masini na vasem avataru kao i po Vasem statusu na forumu moram da priznam da ste Vi svakako na znatno visem nivou od mene a moje elementarno vaspitanje mi nalaze da se pred tako istinskom velicinom povucem sto ja upravo i cinim.Priznajem, pobedjen sa, izvolite pucajte!
Pre same egzekucije, molim Vas da procitate i ovaj deo a tice se Vaseg nacina vodjenja prepiske.
Obratili ste mi se sa 'gospodine @zemun".Moram da priznam da mi vrlo imponuje da me Vi oslovljavate sa gospodine ali moram da Vas upozorim da "@zemun" nije moje vlastito ime ili prezime nego samo jedna sifra, jedno obicno korisnicko ime na forumu a to dvoje ne ide jedno sa drugim.Dakle, ako se nekom u prepisci obracate sa "gospodine" onda iza toga sledi vlastito ime ili prezime doticnog a ako Vam je ono, kao u ovom slucaju, nepoznato onda je bilo dovoljno samo @zemun.Setio sam se naseg kolege @razbojnik i pitam se da li biste njega u tom slucaju oslovljavali sa 'gospodine razbojnice"?
Molim da kolega @vojvodjanin ne brise ovu moju poruku niti da vrsi bilo kakve lektorske ispravke na istoj barem dok ne bude procitana.Mozda ce od ovoga biti neke koristi u nekim buducim prepiskama sa nekim buducim disidentima.
Ako Vas put navede u prestonicu, vrlo rado cu Vas ugostiti i budite sigurni da Vas necu banovati kao Vi mene.
Srdacan pozdrav!
jer sve što se ovde piše se kopira i prenosi tamo kao što će i ovaj post biti tamo prebačen.