Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Mora neko uvek da čačka mečku.ALo ljudi Dejan 26 je vraćen na forum.Čitajte šta je napisano prethodno.Ali očigledno da ništa sem pretnji vi ne vidite.

Zar sve lepo morate da uništite?! Sedam sati mi ovde visimo da udovoljimo vašem zahtevu i Dejan se vrati, vi ga ovako ga dočekujete a one bljuvotine su nam hvala!
Svaka vam čast ovčari, bravo, samo tako nastavite!

Dejan je vracen i stvarno ne znam sto se dize tolika frka i tenzija,od clanova je samo Sabranac banovan jer i posle vracanja on je nastavio sa zakuvavanjem i dizanjem tenzije.
Drage kolege ovcari nikog vas ne znamo,ne pratimo vase teme,udovoljili smo vasoj zelji da vam vratimo Dekija a vi budite drugari pa se potrudite da imate neke konstruktivne teme za pisanje kad se on vrati umesto da nastavite sa dizanjem negativne energije kao sto to cine neki clanovi kojima ne bi odgovaralo ni da je sve po njihovom opet bi hteli kontru.Prijatno.

Pocela sezona lova na ovcare!Jos jedan moderator i jos jedna opomena.Cast izuzecima ali pojedinci vise lice na predatore nego na moderatore.Neznam samo odakle kod ljudi tolika potreba da se demonstrira moc.
@panonstib, u Vasem direktnom obracanju meni naveli ste izmedju ostalog da smo Vi ja na istom nivou.Mozda po pitanju ovcarstava ili obrazovanja, mozda smo cak i kolege ali sudeci po mocnoj masini na vasem avataru kao i po Vasem statusu na forumu moram da priznam da ste Vi svakako na znatno visem nivou od mene a moje elementarno vaspitanje mi nalaze da se pred tako istinskom velicinom povucem sto ja upravo i cinim.Priznajem, pobedjen sa, izvolite pucajte!
Pre same egzekucije, molim Vas da procitate i ovaj deo a tice se Vaseg nacina vodjenja prepiske.
Obratili ste mi se sa 'gospodine @zemun".Moram da priznam da mi vrlo imponuje da me Vi oslovljavate sa gospodine ali moram da Vas upozorim da "@zemun" nije moje vlastito ime ili prezime nego samo jedna sifra, jedno obicno korisnicko ime na forumu a to dvoje ne ide jedno sa drugim.Dakle, ako se nekom u prepisci obracate sa "gospodine" onda iza toga sledi vlastito ime ili prezime doticnog a ako Vam je ono, kao u ovom slucaju, nepoznato onda je bilo dovoljno samo @zemun.Setio sam se naseg kolege @razbojnik i pitam se da li biste njega u tom slucaju oslovljavali sa 'gospodine razbojnice"?
Molim da kolega @vojvodjanin ne brise ovu moju poruku niti da vrsi bilo kakve lektorske ispravke na istoj barem dok ne bude procitana.Mozda ce od ovoga biti neke koristi u nekim buducim prepiskama sa nekim buducim disidentima.
Ako Vas put navede u prestonicu, vrlo rado cu Vas ugostiti i budite sigurni da Vas necu banovati kao Vi mene.
Srdacan pozdrav!

Poslednja izmena:
Nisam gospodine @zemun nigde demonstrirao moć kao Vi što ste hteli da prikažete Vašu veličinu pred jednim studentom pa sam hteo da i pred mene izadjete sa takvim stavom, ali očigledno da niste u stanju jer se povlačite što će nama olakšati posao.
Što se prepiske tiče i dalje ću da je vodim kako ja mislim da treba i neću poslušati Vaš savet.Jeste tako bih se obratio i razbojniku kao gospodine razbojniče.Da li Vam to nešto smeta?
U prestonici sam često, ali verujte da nemam nameru da svratim kod Vas.Drugo da Vam još nešto kažem da sam na onom forumu i da mi je nik nešto kao skorpion da nisam pisao jer sam zaboravio šifru i da možete slobodno da izbrišete taj nalog jer tamo stvarno nemam šta da pročitam jer sve što se ovde piše se kopira i prenosi tamo kao što će i ovaj post biti tamo prebačen.
I Vama takodje srdačan pozdrav!
zemun.jpg

Samo ne znam ko li je sve to ovde pisao??
A da moderatori zaboravio sam ipak smo mi privilegovani sto smo na ovom forumu i sto citamo vase postove,da da umalo to da zaboravim.........

:osmeh:
Pocela sezona lova na ovcare!Jos jedan moderator i jos jedna opomena.Cast izuzecima ali pojedinci vise lice na predatore nego na moderatore.Neznam samo odakle kod ljudi tolika potreba da se demonstrira moc.
@panonstib, u Vasem direktnom obracanju meni naveli ste izmedju ostalog da smo Vi ja na istom nivou.Mozda po pitanju ovcarstava ili obrazovanja, mozda smo cak i kolege ali sudeci po mocnoj masini na vasem avataru kao i po Vasem statusu na forumu moram da priznam da ste Vi svakako na znatno visem nivou od mene a moje elementarno vaspitanje mi nalaze da se pred tako istinskom velicinom povucem sto ja upravo i cinim.Priznajem, pobedjen sa, izvolite pucajte!
Pre same egzekucije, molim Vas da procitate i ovaj deo a tice se Vaseg nacina vodjenja prepiske.
Obratili ste mi se sa 'gospodine @zemun".Moram da priznam da mi vrlo imponuje da me Vi oslovljavate sa gospodine ali moram da Vas upozorim da "@zemun" nije moje vlastito ime ili prezime nego samo jedna sifra, jedno obicno korisnicko ime na forumu a to dvoje ne ide jedno sa drugim.Dakle, ako se nekom u prepisci obracate sa "gospodine" onda iza toga sledi vlastito ime ili prezime doticnog a ako Vam je ono, kao u ovom slucaju, nepoznato onda je bilo dovoljno samo @zemun.Setio sam se naseg kolege @razbojnik i pitam se da li biste njega u tom slucaju oslovljavali sa 'gospodine razbojnice"?
Molim da kolega @vojvodjanin ne brise ovu moju poruku niti da vrsi bilo kakve lektorske ispravke na istoj barem dok ne bude procitana.Mozda ce od ovoga biti neke koristi u nekim buducim prepiskama sa nekim buducim disidentima.
Ako Vas put navede u prestonicu, vrlo rado cu Vas ugostiti i budite sigurni da Vas necu banovati kao Vi mene.
Srdacan pozdrav!

Кад сам већ споменут - јесу ми се обратили са господине разбојниче, али не тај модератор него господин "супер баћо". Мада није то ништа страшно па умам ја да будем и господин, а умем и козе и овце да чувам...

Bilo bi zanimljivo pokretanje zastite privatnosti kod Agencije posto su i poruke mogle biti i citane ako su brisane...Nadam se da je ovo moje nagadjanje netacno iskreno jer ipak ovo je 2012. ne 1992. god

Nazad
Vrh