Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

да се одма разумемо, мене интересује козарство, а и гајим их нешто мало као и овце...
Нисам морао увек да се логујем да бих читао теме. Па пошто од теме већ дуго читам - ВАН теме, онда ето ме...
А како се хлебим и солим још са по нечим, мислим да препознајем боцкање. Захваљујем Вам се се на одговору, али као што рекох да се разумем у што шта, Ваш одговор звучи ми као опомена (а ја нисам у школици). А то није лепо ка неком ко је "Vrlo ste kratko na forumu", а косе Вама притом није ни обратио, а никог ни увредио...
Помирите се до сутра па да наставимо. Да не убацујемо још варница...
велики поздрав

Pošto kažete da ste dugo na forumu ,pročijte i Pravila foruma, gde možete naći i razlog zbog koga ste opomenuti.
A što se tiče varnica, odmah ćemo gasiti da se ne rasplamsaju.
Pozdrav.

Pošto kažete da ste dugo na forumu ,pročijte i Pravila foruma, gde možete naći i razlog zbog koga ste opomenuti.
A što se tiče varnica, odmah ćemo gasiti da se ne rasplamsaju.
Pozdrav.
Еве и ја сам добио жути картон, чисто да се зна!!!! Чувам га у инбоксу. Држе ме под лупом...
Ај лаку ноћ, немам ја времена за играње школе, матор сам чича..

Ta dašta ćete nego izdržati.A vi Rajko ne pišite gluposti.Dejan kako je vraćen isto tako može da bude i ne vraćen.

Posto je doslo do velike guzve oko clana Dekija,i reci koje po meni nisu primerene za ovaj forum pre svega zato sto nemaju nikakav edukativan smisao,predlazem da se postovi rasprave izbrisu,Deki i Sarbanac vrate,a ovo da se lepo zaboravi kao ruzno secanje iz kog ce svako pametan izvuci neku pouku,svaki sledeci post neprimeren forumu izbrise a clan banovan.Da povucemo liniju bez izvinjenja i otezanja i nastavimo normalno,ako moze tako nek svako napise post sa DA i gotova prica.

Miloše tako će ubuduće i biti ali bez Sarbanca naravno.Ako bilo ko od vas u skorije vreme potegne pitanje Sarbančevog vraćanja na forum obećavam mu trajni ban na forumu i to lično od mene!
A vi se Mirko za promenu malo opustite.

Posto je doslo do velike guzve oko clana Dekija,i reci koje po meni nisu primerene za ovaj forum pre svega zato sto nemaju nikakav edukativan smisao,predlazem da se postovi rasprave izbrisu,Deki i Sarbanac vrate,a ovo da se lepo zaboravi kao ruzno secanje iz kog ce svako pametan izvuci neku pouku,svaki sledeci post neprimeren forumu izbrise a clan banovan.Da povucemo liniju bez izvinjenja i otezanja i nastavimo normalno,ako moze tako nek svako napise post sa DA i gotova prica.
E vidite posto je Deki bio napravio gresku,ali je isto bio i spreman da povuce reci vredjanja Deki je i vracen.
Sto se tice Sabranca koji je bio buntovnik mislio sam da je zbog Dekija,ali koliko vidim on je vodio neki svoj licni rat i jos je poceo da pise dezinformacije kako sam napisao da cete dobiti vi clanovi "prase bez usiju" sto nisam napisao i mogu da se zakunem,sad kud je jos izneo cistu laz tu nas je jos sve nabio na onu stvar a to vec ne prolazi.

Sedam sati mi ovde pokusavamo da stvar uredimo ljudski i onda jedan bezobraznik i nikako drugacije ne mogu da ga nazovem (sarbanac) napise takve gadosti. Pa ko jos ima morala da trazi da se sarbanac vrati na forum.

Nazad
Vrh