Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

@sarbanac

Jel ti to ponovo zakuvavas? Tebi se izgleda ide sa ovoga foruma, mozes da trazis da ti se obrise nalog i zelja ce ti bit ispunjena.

Jel se meni cini ili Vi imate zelju da se ovaj problem jos vise otegne ?
Ako sad nudimo brzo,lako i bezbolno resenje za obe strane cemu nam onda nudite opciju da se ceka jos nekoliko dana ?
Da se neotezemo vise Dejan ce se oglasiti KR kada dodje sa odmora pa ce resiti obojica svoj problem ako je moguce skinuti ban do tada resite to. Kada se oglasi KR oglasice se i Dejan. Pisem u njegovo ime.

puno brzo kucate nestižem. Skidaj mu baner nek čovek kaže šta ima. Nema čekanja. Daj da se to reši odmah.
Zato i necu da mu skinem ban,jer ako ima svadjalacke i osvetnicke namere on NECE biti vracen,a ako hoce da napise samo tu jednu poruku izvinjenja i nastavi normalno da pise bice vracen,zato sam Vas i pitao da li ste u kontaktu s njim ?

Koje bre svadjalacke namere ljudi moji?koja osveta o cemu vi to?osveta je kad nekog prebijes ko macku zbog psovke npr...bar u mom kraju
hocemo da se vrate clanovi koji svojim znanjem doprinose kvalitetu ovog dela foruma i hocemo slobodu u pisanju u chatu
vrlo kratko i realno
u temama retko ima problema...

Predlazem da se svi vratimo ovcama ili nekim drugim svojim interesovanjima i sacekamo taj koji dan da se Dejan i Kis Robert sporazumeju,a mi ostali da se ne mesamo.
Eto,neka Rajko pise u Dejanovo ime i da se situacija smiri.Ne dolivajmo ulje na vatru,verujem da ce sve biti u redu ako se njih dvojica dogovore.Pozdravljam sve:ppozdrav:

Zadnja poruka od dejana. Nema svađe. Nema prepiranja. Uzajamno izvinjenje je valjda prihvatljivo za obe strane. Završite to da skratimo priču. Skinite ban večeras da nastavimo sa normalnim temama.

Jeste Vi procitali sta ja pisem ?
Opet da ponovim ovako u tezama sta nam je cilj: - osoba koja moze garantovati da se Deki nece vratiti kao osvetnik na forum
- 1 post izvinjenja
-dalje da pise normalno kao i ostali clanovi.
Znaci ne trazimo ni mi urednici,a ni Kis ne trazi da ga posle mora docekuje Deki da bi se obracunavali znaci samo ovo obavi veceras i slobodan je.

Tek sada sam stigao na forum zbog obaveza, upravo sma pricao sa Dekijem, kada Kis i prihvati post izvinjenja Deki ce ga napisati. Na forum dolazi samo da bih se druzio sa ostalim kolegama i bez svadjalackih namera.
Osoba koja moze garantovati za Dekija sam ja, najduze poznajem momka i dobri smo drugari. Ako samo napravi ijedju gresku licno cu ga banovati.

Vrlo ste kratko na forumu da bi bili upoznati sa problematikom, pa bih Vas zamolio da se uzdržite od komentara u vezi trenutne situacije.
да се одма разумемо, мене интересује козарство, а и гајим их нешто мало као и овце...
Нисам морао увек да се логујем да бих читао теме. Па пошто од теме већ дуго читам - ВАН теме, онда ето ме...
А како се хлебим и солим још са по нечим, мислим да препознајем боцкање. Захваљујем Вам се се на одговору, али као што рекох да се разумем у што шта, Ваш одговор звучи ми као опомена (а ја нисам у школици). А то није лепо ка неком ко је "Vrlo ste kratko na forumu", а косе Вама притом није ни обратио, а никог ни увредио...
Помирите се до сутра па да наставимо. Да не убацујемо још варница...
велики поздрав

- - - - - - - - - -

Gospodine Razbojniče molio bih vas da se ne trpate tamo gde vam nije mesto!
већ сам одговорио Господине Супер Баћо, да се не понављам.

Nazad
Vrh