lle de france
Član
ovde ce da bude 9 oktobar 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rus, dejan i pastirboy u status članova.
- - - - - - - - - -
Pa nije mu kuću zapalio. Vi iz preka kao da ne razumete nas južno od Save. Nismo istog mentaliteta. Nekad ako padne i neka teža reč nije smak sveta.
znaci dogovor je na putu da padne, nas zahtev ce biti kratak i jasan
Ja se nadovezujem na sarbanca ostali nek uredjuju zahtev dok ne dostignemo zeljenu formu i finalnu verziju...
Rus, dejan i pastirboy u status članova.
u Chatu da su pravila skroz liberalna kao i u svakom chat room-u
u temama kao i do sada bez preteranih stega,ovaj deo foruma je nekad bio za primer dok se moderatori nisu mnogo mesali...
ko ima jos nesto nek dodaje na ovo u zvanican zahtev...
Dusko ali shvati hocemo clana nazad ne dostaje nam zna dosta voli salu pa sta je s vama ljucki je oprastati drugim ljudima
Izgleda da je taj Vas prag tolerancije vrlo rastegljiv pojam.Pitam se gde ste bili Vi, Braca iz Adasevaca kao i moj "pazovski" kada su ovde pominjane majke cetnicke.Niste imali petlju gospodo (verovatno ) zbog dobrosusedskih odnosa da reagujete i zastitite jednog "obicnog clana' ali ste zato svi coporativno ustali u zastitu njegovog bozanstva zvanog moderator.Ja na ovom forumu radim volonterski bez kinte nadoknade i necu dozvoliti da me neko vredja ili naziva pogrdnim imenima.
Dejan će se izvinuti kad ga vratite u clanove.
Nije to njihov san to je moje prorocanstvo od danas uskoro ce poceti da se ostvaruje.pa urednici vas san se ostvaruje , pisete sami u temi...divota...
Izgleda da je taj Vas prag tolerancije vrlo rastegljiv pojam.Pitam se gde ste bili Vi, Braca iz Adasevaca kao i moj "pazovski" kada su ovde pominjane majke cetnicke.Niste imali petlju gospodo (verovatno ) zbog dobrosusedskih odnosa da reagujete i zastitite jednog "obicnog clana' ali ste zato svi coporativno ustali u zastitu njegovog bozanstva zvanog moderator.
prvi Dejanov post će biti iza poruke izvinjenja onog što mu je rekao: da mnogo sere!
Prvi dejanov post ce biti izvinjenje ali posle posta izvinjenja KR njemu za reci da mnogo sere sto je i iniciralo sve ovo.
Prica je skracena,napravili smo dogovor medju urednicima da se Dejan vrati pod uslovom ako se izvini Kisu. E sad nama nije problem da mu skinemo ban,jel imate Vi neki kontakt sa Dejanom ?Matiću skrati priču. Nema tu puno filozofije. Kažeš otvoreno može ili nemože. Dejan će se izvinuti kad ga vratite u clanove.
Jel se meni cini ili Vi imate zelju da se ovaj problem jos vise otegne ?Tu je Dejan. Kad gospodin Kiš Robert dođe sa odmora rešiće se i problem izvinjenja. Hvala NA na razumevanju.