Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

6 oktobar Strainac:osmeh:,na zalost moram da idem nesto da uradim,vidimo se u sumrak pa do 24h,aj pozdrav ako me do tada ne skrate za glavu

- - - - - - - - - -

znaci dogovor je na putu da padne, nas zahtev ce biti kratak i jasan
Ja se nadovezujem na sarbanca ostali nek uredjuju zahtev dok ne dostignemo zeljenu formu i finalnu verziju...
Rus, dejan i pastirboy u status članova.
u Chatu da su pravila skroz liberalna kao i u svakom chat room-u
u temama kao i do sada bez preteranih stega,ovaj deo foruma je nekad bio za primer dok se moderatori nisu mnogo mesali...
ko ima jos nesto nek dodaje na ovo u zvanican zahtev...

Ja sam svoje rekao i kao do nikad do sada bio na granici besa i nekulture a mozda i prag vise,sto se mene tice "kasno Marko na Kosovo dodje"Posto sam ja nekulturan i vredjam,zasto gospoda nisu bili kulturni i nadasve pametni i bezgresni ako sam ja kao cobanin primitivan i glup.

Strainac je starog kova misli na oktobarsku revoluciju. Vojvođanine mi smo odavde seljaci bez obzira na nivo obrazovanja. Da se ne raspravljamo bez potrebe. Predlog je tu. Uzmi ili ostavi. Il nas banujte sve il nam ispunite šta tražimo il ćao đaci. Rezervna varijanta nepostoji. Niko od članova neće pisati u drugim temama dok se problem ne istera na čistinu. Opominjem kolege da se pridržavajt dogovora i nepišu van ove teme.

@sarbanac i ostali clanovi ovoga dela foruma.

Dejan 26 je nazvao urednika pederom zato sto mu je obrisao temu indenticnu vec postojecoj. Prvo ste trebali nagovoriti Vaseg kolegu Dejena da se prvo izvine ljudski uredniku, forumu, clanovima i gostima na foruma zbo nedolicnog pisanja, pa tek onda posle izvinjenja da trazite njegov povratak na forum. Ja na ovom forumu radim volonterski bez kinte nadoknade i necu dozvoliti da me neko vredja ili naziva pogrdnim imenima. Sta i koje reci mozemo da ocekujemo ako se Dejanu dozvoli povratak na forum kao da nista nije bilo? Pastirboy= Dejan26 i tu nema sta da se pise sem isto kao i za Dejana posto su iste osobe. Za Rusa ne mogu da komentarisem posto sa njegovom problematikom nisam upoznat.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Dusko ali shvati hocemo clana nazad ne dostaje nam zna dosta voli salu pa sta je s vama ljucki je oprastati drugim ljudima

Jeste ljudski prastati ali je isto tako ljudski i posteno izvinuti se za pogrdne rec. Niko nije rekao ako se Dejan izvini coveku koga je uvredio vas zahtev nece razmatrati u urednistvu. I u urednistvu niko sam ne odlucuje nego vecina.

@sarbanac

Zagorka je ipak zensko i to macka ipo.

Ja na ovom forumu radim volonterski bez kinte nadoknade i necu dozvoliti da me neko vredja ili naziva pogrdnim imenima.
Izgleda da je taj Vas prag tolerancije vrlo rastegljiv pojam.Pitam se gde ste bili Vi, Braca iz Adasevaca kao i moj "pazovski" kada su ovde pominjane majke cetnicke.Niste imali petlju gospodo (verovatno ) zbog dobrosusedskih odnosa da reagujete i zastitite jednog "obicnog clana' ali ste zato svi coporativno ustali u zastitu njegovog bozanstva zvanog moderator.
Ako je "peder" seksualno opredeljenje onda ne podrzavam takve uvrede ali ako je to karakterna osobina onda ne vidim u tome nikakav problem.

Ljudi šta vi pišete ovde?Zaboravili ste da je član Rus82 samovoljno napustio forum odnosno tražio da mu se nalog izbriše jer se zakačio sa drugim članom u temi MTZ Belarus.Pitajte ga da li je bilo tako mada bolje nemojte,moderatori su krivi za to jer im je smetao pa su ga oterali sa foruma.Da vas neko nazove furundžijom i to onako pred svima a da se ne poznajete uopšte vi bi ćutali jel?Treća stvar je u vezi dupliranja naloga a znate šta je sve bilo sa članom Džonijem iz B.Petrovca koji do sada ima blizu 50 duplih naloga i stalno pokušava da se pojavi na forumu e isto tako prolazi svaki sledeći član koji je duplirao svoj nalog svesno.Druga stvar je kada neko zaista mora da otvori drugi nalog ali ovako se nećemo igrati.

Izgleda da je taj Vas prag tolerancije vrlo rastegljiv pojam.Pitam se gde ste bili Vi, Braca iz Adasevaca kao i moj "pazovski" kada su ovde pominjane majke cetnicke.Niste imali petlju gospodo (verovatno ) zbog dobrosusedskih odnosa da reagujete i zastitite jednog "obicnog clana' ali ste zato svi coporativno ustali u zastitu njegovog bozanstva zvanog moderator.

U vezi pominjanja cetnicke majke juce sam pisao Rajku i tamo lepo coveku pojasnio stvari. Da sam bio upoznat sa tim pisanjem ili ja ne bi bio na forumu ili doticni autor pomenutog teksta.

- - - - - - - - - -

prvi Dejanov post će biti iza poruke izvinjenja onog što mu je rekao: da mnogo sere!

Ako i ostali clanovi ukljuceni u vecerasnju prepisku podrzavaju ovaj citat mislim da je sve receno.

Recite vi meni da li postoji mogućnost da se izbaci takav rečnik sa foruma?Koliko sam upućen takvih reči nema nigde sem ovde i što je najgore vi mislite da je to normalno!

Prvi dejanov post ce biti izvinjenje ali posle posta izvinjenja KR njemu za reci da mnogo sere sto je i iniciralo sve ovo.

Sa izvinjenjem se meri i kvalitet coveka i normalno je da ce vise ljudskih kvaliteta imati onaj koji je uvideo svoju gresku i ispravi je izvinjenjem. O izvinjenju urednika ne mogu nista da kazem posto on je trenutno na odmoru nije lepo da u njegovo ime bilo sta napisem.

Možda su stvari ne normalne ali rečnik uopšte ne mora biti takav jer se nigde ne koristi sem ovde a vi se zapitajte malo da li je to po vama primereno pošto je sa naše strane ne primereno to što je Dejan kažnjen a vi ostali možete da psujete do mile volje jer ste ljuti zbog toga!E pa gospodo reći ću vam jednu stvar.Ovaj forum čitaju i posećuju pripadnice nežnijeg pola kao i dosta mladih osoba(dece) a vi im baš lep primer dajete svojim rečnikom.

Tu je Dejan. Kad gospodin Kiš Robert dođe sa odmora rešiće se i problem izvinjenja. Hvala NA na razumevanju.

Znaci konacno smo blizu kraja price oko vracanja reda i ugleda u ovu temu kao sto i treba da bude...
To je vec ohrabrujuce...

Nazad
Vrh