Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

LAZNO PREDSTAVLJANJE? Sta Pastirboy se predstavljao da je Dragana Mirkovic ili Dzej? Pa ovde smo svi clanovi na forumu lazno predstavljeni nema 5% da je stavilo svoje pravo ime i prezime za nick. Dupli nalog, sta vadili ste mu DNK pa ste ustanovili da je to clan koji je banovan, vi mozete banovati nekoga jednom tj njegov nick (kazna mu je sto vise ne moze postovati pod tim imenom) ali ako se taj kasnije registruje pod drugim i nastavi normalno pod drugim indetitetom uz postovanje i ne krsenje pravila koji ste vi faktori da nekome kazete i da mu pripisujete grehe nekoga ko je ranije nesto zabrljao... Sto se mene tice ovaj forum je postao svinjarija da SVINJARIJA, moderatori se ophode kako se kome digne nije niko slepac da ga saltate i odredjujete hoce li ubaciti veliku ili malu sliku pa preko privatnih poruka pretite ako u delu gde sam ja glavni ne budes stavljao slike dimenzija koje ja trazim bice ti brisani postovi, na svim drugim mestima na forumu mozes ovde ne... Sto se mene tice vise necu ucestvovati u diskusijama jer sam krajnje revoltiran i povredjen kao covek zbog neki stvari i u tim stvarima necu da kumujem. Pozdrav svima tj onima koji kroje po svojim merama

moderator stranice moze lako videt dali je ista osoba (cak i bez dnk) svaki post ima ip adresa (to ti je kod combinacije ako se dobro secam computer i internet veza) to plus navike clana (koje posts prati takve stvari)
iako bi sad naprimer moj supruk sa istog computera pravio sebi nick imace isti ip a nece imat iste navike. (on bi npr pratio traktore a ja ovce i kokoske)
iako se mozda neslazemo sa svim pravilama sto su moderatori postavili trebali bi ih bar malo postovati jer ih sigurno nisu dzabe izmislili. bez pravile ni jedna stranica nemoze normalno funksionisati tako i poljoinfo.
meni je ova stranica bas jako korisna ovde puno ucim i bilo bi mi zao da clanovi odustaju jer su moderatori previse strogi a nemoramo ni preterivati da samo teramo po svoje.
(ajd mi nemoj pliz banovat jer sam isla u :off_topic:)

dali se neko zapito de su najaci cobani jedan clan mi je reko da ovaj forum postaje leglo uljeza a ne kao sto je na pocetku bilo..vratite se na pocetak tema i citajte dali ima prepucavanja a sta se sad desava morace da uvedu skolskog policajca xaxaxaxa

Ne razumem šta je problem u svemu.
Pravila lepo nalažu da jedan član ima samo po jedan nalog. Ako je neko duplirao nalog, biće mu obrisan.
Ja lično sam par puta nekolicini članova koji su imali po dva naloga da mogućnost izbora, te je jedan nick blokira a srugi ostavljen.

Pre nego što neko od vas počne da komentariše ovaj moj post, treba da zna da NIKO od urednika i moderatora nema nikakve koristi od foruma, osim znanja i iskustva drugih članova koje može da preuzme, ili da isto to pruži.

Jedina korist na forumu jeste reklama, a od nje se finansira održavanje foruma u smislu zakupa servera i održavanja istog.
Za sve informacije o tome možete se obratiti isključivo administratorima, novii i culy, koji se bave tehničkim stvarima.

Zato hajde da rešimo problem. Nek neko konkretno i sažeto napiše šta vas muči pa da u saradnju sa urednicima koji su u ovom delu zajednički dođemo do rešenja problema.

Ako neko ima potrebu da meni piše na pp o svemu ovome, može i tako.

Ljudi ne poznajem vas o ovom delu foruma,ne poznajem problematiku,necu nista da obecavam samo ocekujem jedno kratko pismo da napisete u kratkim i jasnim crtama sta vas muci i kako resiti,ako je neko banovan zasto je banovan i zasto mu skinuti ban.Hvala.

Poslednja izmena:
Glej tu si ju(sojic bukvalno) opet poljubac mene vredja ovaj avatar nisam ja govece,cim otvorim, lizanje nisam ti ja za to druze,ja sam sa druge strane.Kad mu pre istece ban,sa ovim nisam upoznat ,kao u crtanom filmu sa duskom dugouskom "drugar na kolko si osudjen" jel ovo bilo bez advokata

E i ja konačno saznah o čemu se radi (bio sam na odmoru), i mogu vam reći da je većina, odnosno mi posetioci foruma, u pravu!!! Ne bi da obrazlažem i da se uključujem jer nisam bio od početka frke, ali na forumu ima ljudi koji su svoje znanje i entuzijazam uložili u ovu priču i ne zaslužuju da budu kažnjavani tek tako...... Pozdrav....

Kako god hoćete.

Ja vam lepo rekoh kako stoje stvari.

Nikad nikom nisam "podilazio" niti "lizao", ali ovaj forum ne bi ni postojao da nije nekih entuzijasta koji trpe uvrede takvih kao što je MIRKOPOŽEGA.

Vratiti clanove Pastirboy i dejan26 u cilju vracanja foruma na staro novog znanja sale u chetu jednostavno ozivljavanje ovog dijela foruma radi nas naseg savjetovanja, razmijene iskustava,citalaca kojih sve ovo pomno prate jer je ovo nekad bio najcitaniji dio foruma neka to i ostane

- - - - - - - - - -

Ako je to problem onda stvarno neznam sta da radimo

Petrovo to ti jedna ista osoba.Poštujem njegovo znanje iz ovčarstva i smisao za humor, ali bi bilo ljudski javno se izvinuti čoveku koga je isto tako javno izvređao, i zbog toga bio banovan.

Vratiti clanove Pastirboy i dejan26 u cilju vracanja foruma na staro novog znanja sale u chetu jednostavno ozivljavanje ovog dijela foruma radi nas naseg savjetovanja, razmijene iskustava,citalaca kojih sve ovo pomno prate jer je ovo nekad bio najcitaniji dio foruma neka to i ostane
Dobro ovo ce biti razmotreno,ajd da vidimo jel jos neko ima nesto da doda ?

Kako god hoćete.

Ja vam lepo rekoh kako stoje stvari.

Nikad nikom nisam "podilazio" niti "lizao", ali ovaj forum ne bi ni postojao da nije nekih entuzijasta koji trpe uvrede takvih kao što je MIRKOPOŽEGA.

Ovo je prozivanje i pogresno tumacenje,nisam rekao "podilazio" nego sam mislio na bukvalno lizanje sa govedjim jezikom,ne pravim corbu

Banujte vi mene dok jos nekog nisam "uvredio" do veceras jer to mi je namera ocigledno,da isucem i ja jezik

Kako sad sve moze zar pastir nije Dejan sto se nevrati Dejanu status a ne njegovoj kopiji pastiru zar treba da se drzne veci deo foruma da bi neko nesto preduzeo na sta vam mi licimo na babe jel tako e pa babe su se dogovorile da se Dejanu vrati status aktivnog clana kad ste ga oterali sto i njegovo znanje neobrisaste s njim nego poruke saveti i iskustvo stoje drugo da se sluze a onaj ko ih je osmislio sedi kuci i gleda nemo posmatra. Daleko smo zaglibili nadam se da cete iz ovoga izvuci pouku jer uskoro ni reklame nece niko davati tamo gde vise niko nece da ih gleda.

Svaka čast za Dejanovo znanje,ali mu to ne daje za pravo da u drugom delu foruma vređa članove.

Rus, dejan i pastirboy u status članova.

- - - - - - - - - -

Pa nije mu kuću zapalio. Vi iz preka kao da ne razumete nas južno od Save. Nismo istog mentaliteta. Nekad ako padne i neka teža reč nije smak sveta.

znaci dogovor je na putu da padne, nas zahtev ce biti kratak i jasan
Ja se nadovezujem na sarbanca ostali nek uredjuju zahtev dok ne dostignemo zeljenu formu i finalnu verziju...
Rus, dejan i pastirboy u status članova.
u Chatu da su pravila skroz liberalna kao i u svakom chat room-u
u temama kao i do sada bez preteranih stega,ovaj deo foruma je nekad bio za primer dok se moderatori nisu mnogo mesali...
ko ima jos nesto nek dodaje na ovo u zvanican zahtev...

Nazad
Vrh