Neka je sa srecom!Kolege bosnjaci,muslimani Srecan vam ramazanski Bajram,zivi bili![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka je sa srecom!Kolege bosnjaci,muslimani Srecan vam ramazanski Bajram,zivi bili![]()
LAZNO PREDSTAVLJANJE? Sta Pastirboy se predstavljao da je Dragana Mirkovic ili Dzej? Pa ovde smo svi clanovi na forumu lazno predstavljeni nema 5% da je stavilo svoje pravo ime i prezime za nick. Dupli nalog, sta vadili ste mu DNK pa ste ustanovili da je to clan koji je banovan, vi mozete banovati nekoga jednom tj njegov nick (kazna mu je sto vise ne moze postovati pod tim imenom) ali ako se taj kasnije registruje pod drugim i nastavi normalno pod drugim indetitetom uz postovanje i ne krsenje pravila koji ste vi faktori da nekome kazete i da mu pripisujete grehe nekoga ko je ranije nesto zabrljao... Sto se mene tice ovaj forum je postao svinjarija da SVINJARIJA, moderatori se ophode kako se kome digne nije niko slepac da ga saltate i odredjujete hoce li ubaciti veliku ili malu sliku pa preko privatnih poruka pretite ako u delu gde sam ja glavni ne budes stavljao slike dimenzija koje ja trazim bice ti brisani postovi, na svim drugim mestima na forumu mozes ovde ne... Sto se mene tice vise necu ucestvovati u diskusijama jer sam krajnje revoltiran i povredjen kao covek zbog neki stvari i u tim stvarima necu da kumujem. Pozdrav svima tj onima koji kroje po svojim merama