rajko gmilanovac
Član
Načuo sam da je jedan urednik izrazio nameru da pazari ovce te ja to zbog njega smaram kolege i članstvo.
- - - - - - - - - -
Posalji ga kod mene imam rasu za siguran biznis pogotovu ako zeli organsku jagu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Načuo sam da je jedan urednik izrazio nameru da pazari ovce te ja to zbog njega smaram kolege i članstvo.
- - - - - - - - - -
Posalji ga kod mene imam rasu za siguran biznis pogotovu ako zeli organsku jagu.
Zar nam je somi toliko propao pored ovaca kad ga mali Sikica nosi u zubima e somi sta si docekao menjaj rasu ja sam se preporodio od kako sam belke sklonio.Sta bre on da me cuva,nosim ga u zubima i teram kolica.![]()
Ovde su svi pripravnici.Momci, zabavljajte se bez brige, u ovčarstvu su češće petorke nego banovi a kad pišete nešto bitno gledajte da to bude po temama, čitaju čobani pripravnici.
Mnogi ovde nevode racuna o postupcima pa ipak obitavaju jos uvek na forumu.Dejan je trebao razmišljati o svojim postupcima pa bi ostao na forumu kao i svaki drugi član.
Uplasio sam se dal si medju zivima da te mlada nije sredila al dobro je javio si se. Jel ti ova kremkasta medju prijateljima na fejsu?Rado bi menjao ovu moju sa avatara sa čobaninom. Ova na mom avataru baš mnogo mlada al za njega bi odgovarala.
No coment!!!Neću da se raspravljam sa vama.Zna on dobro šta je uradio i zbog čega je udaljen sa foruma.Da je bez veze,nije i prema tome prekinite sa propagiranjem njegovog povratka jer od toga nema ništa do daljnjeg.
E brale nije ono sarbanac ono je moj ovan kad sam ga doveo nije hteo da pogleda zensko a sad posto je valjda saznao da sam mu ja gazda juri pola sela ko ludi Milojko neznam sta da mu radim izgleda cu morati da ga ubijem tri dana nesilazi s ovce jedva je spasemo posle toga.Tako znači Rajo. Pa jel onaj šarbanac loše juri ovce što je kod tebe?