Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Momci, zabavljajte se bez brige, u ovčarstvu su češće petorke nego banovi a kad pišete nešto bitno gledajte da to bude po temama, čitaju čobani pripravnici.

Mirko, Rajko, dovodim na degustaciju robe, ako prođe test može i biznis da padne. :)

Sta bre on da me cuva,nosim ga u zubima i teram kolica. :)
Zar nam je somi toliko propao pored ovaca kad ga mali Sikica nosi u zubima e somi sta si docekao menjaj rasu ja sam se preporodio od kako sam belke sklonio.

- - - - - - - - - -

Momci, zabavljajte se bez brige, u ovčarstvu su češće petorke nego banovi a kad pišete nešto bitno gledajte da to bude po temama, čitaju čobani pripravnici.
Ovde su svi pripravnici.

- - - - - - - - - -

Bogami su cesci banovi nego prave petorke.

Urednici još uvek imaju šansu da se izvade tako što će našeg prijatelja Dejan 2? (ono 6 je bilo ohhhoo) preimenovati u člana. Koliko je to želja nas forumaša korisno je i za forum.

Neću da se raspravljam sa vama.Zna on dobro šta je uradio i zbog čega je udaljen sa foruma.Da je bez veze,nije i prema tome prekinite sa propagiranjem njegovog povratka jer od toga nema ništa do daljnjeg.

Rado bi menjao ovu moju sa avatara sa čobaninom. Ova na mom avataru baš mnogo mlada al za njega bi odgovarala.

Sarbane ti je probao pa video da ne valja pa hoces meni da je uvalis,ne hvala!:haha:Ipak je moja doilja meni dovoljna.

Tako znači Rajo. Pa jel onaj šarbanac loše juri ovce što je kod tebe?
E brale nije ono sarbanac ono je moj ovan kad sam ga doveo nije hteo da pogleda zensko a sad posto je valjda saznao da sam mu ja gazda juri pola sela ko ludi Milojko neznam sta da mu radim izgleda cu morati da ga ubijem tri dana nesilazi s ovce jedva je spasemo posle toga.

Dobro si ga obučio Rajko i teoretski i praktično. Pastir imam ponuda za trampu potvrdi sporazum javno il ode na drugu stranu!

- - - - - - - - - -

Odoh kući dosta za danas. Napasle su se lepo. Što neće lucerka da raste kao ambrozija?

Nazad
Vrh