Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Sad sam skinuo prase sa raznja,sutra punim plocu,treba drugari da pojedu nesto. . .ustvari jos je na raznju skinuo sam ga sa vatre. . .

Moj drug somi me odbaci za noc cim sa presao sa belih na crne ovce ma ofarbacu ih u belo prijatelju samo da se druzimo i dalje.

- - - - - - - - - -

Drustvo veceras nije raspolozeno za zezancije onda laku noc pa se nastavljamo sutra.:ppozdrav:

Umoljavaju se kolege urednici da pređašnje komparativne postove o ishrani premeste u odgovarajuću temu.
Umoljavaju se članovi da postuju u odgovarajučim temama.
Hvala svima.

Umoljava se futur da ne bude toliko rigorozan prema kolegama urednicima iz ovcarstva, bice prebaceno, samo sto urednici :spavam:, cim ustanu bice sredjeno, npr sada :haha::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Postovi o senazi prebaceni u postojecu temu o senazi http://poljoinfo.com/showthread.php?5659-Priprema-senaze-i-njeno-koriscenje-u-ishrani-koza-i-ovaca

Jedino se osecamo sigurno u chatu zato ovde sve pisemo
Izgleda da ovde vise nema sigurnih tema osim za pojedine u W temi iako me to nervira moram da kazem sta mislim. Svaki cas moras razmisljati da neko nepopije baan a da jos pritom nije uradio nista lose. Je..m ti ovakvu komunikaciju odsad stap u ruke pa za ovcama pametan je moj drug sarban stap u ruke pa na nasip ali bez telefona.

Drustvo kasnim ko mu... za veprom,pa ne mogu da pohvatam sta se sve pise a narocito sta mislite.KOji bre urednik ja cu da mu prodam ukoliko odgovara rasa::namigivanje::

Futur uvek si bre ozbiljan vise nego li je potrbno,mislio sam na mlacenje prazne slame(u chatu je najsigurnije nece da plane mislim slama:haha:),a u istinu zar radite sve kako treba a uz vas i mi ostali.Greske su uvek moguce--cesto ne namerne ili iz neznanja ili usled subjektivnosti

Nazad
Vrh