Sika
Banned
Ma jok,bila mi kuca u'sput pa svratio da prezalogajim nesto. 
Kuckamo se nocas,ako ne polegate.
Kuckamo se nocas,ako ne polegate.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ponestalo im ideja za zajebanciju. Smišljaju koga će večeraš da maltretiraju. Ovaj jebivetar tek se uhvatio u kolo pa odma kolovođa. Al polako ja imam ideja na izvoz samo čekam. Zna li ko radi li šumarski inspektor u Milanovcu? Vojvođani kažnjavaju kad se putem teraju a za štetu u šumi ide se na robiju. Ipak će trebati sena i silaže. Nego kud se dede ona ovčarski expert? Kakav će to stručnjak biti za dve tri godine kad je savladao ovoliko gradivo za par meseci?Preko 20 posmatraca u ovom trenutku al dzaba drustvo opet puklo,jbg...
Ovih dana ne silazim sa traktora,tako da nemam vremena da se zezam ovde,samo nemoj da bude i sledece godine nemamo hrane.![]()
A sad nema zime a sinoc me proglasi narkomanom i tebe cu da oderem kad dodjes po jagnjad.Nisam znao da ima toliko zemlje i za njega nema brige pramenka ko pramenka Rajko samo cu ti reci ne topli je mnogo jer ova to ne voli
Najbolje kad ima i jedno i drugo mada je moj favorit senaza.dobro vece svima...dali mi moze neko napisati sta je hranjivije senazna silaza od stocnog graska ili kukuruzna silaza..hvala unapred
E sad ti lepo uporedi moju i tvoju racunicu i reci ko se sad drogira? Stvarno mi niste jasni.E ovako na moj mali broj ovaca neke zarade nema ali profita ima
trenutno moje ovce jedu 1,2 kg koncentrata sa 20% proteina i 600 g kukuruza to jedu samo mjesec avgust jer je sezona mrke a posle vracam na 600 g kukuruza pasa je svakodnevna i glavni izvor hrane ima je samo treba po suncu pasti uz to hranim ih i tikvicama jabukama stabljikom kukuruza i suncekreta koje koristim iz baste sve sto je zaostalo ili krvrznjavo to sjecem ovaca
plodnost ove godine je bila 2,0 po jagnjenju ali mali broj pa ej lako raditi jagnjad sam uspjesno prodao cieja je dobra od piluike jedno prosjecno jagnje od 30 kg vrijedi 90 eura e sad za jednu ovcu cu izracunati vrijednost
jedna ovca dnevno pojede 150 grama kukuruza to je 55 kg kukuruza i 2mjseca jede po 300 g koncentrata to je 18 kg nastavak slijedi
Ako i ovde treba da se uzdrzavam i da stiskam jezik za zube a da pri tom nekrsim pravila onda nevidim svrhu postojanja ovog sad vec nazovi foruma sta je ovo tvrdjava Alkatraz smes da pisnes samo po naredbi inace radi struja.Nije mi cilj, niti mogu da kreiram ničije mišljenje, ali ovo je mlaćenje prazne slame....za tri dana,dva korisna posta.