Pa jos nisam siguran,pocele su se siriti vidljivo,jedna koja je parena cim je stigo prvi dan(vido sam prljava ledja)ona je izbacila vime,ostale ako su se parile kasnije jer je ovan bio malo lenj pre svega zbog nehumanog drzanja pre dolaska,posle nekog boravka od mesec ipo dana kod mene to nije bila ni blizu zivotinja kakva je dosla,bio je vezan i sa keceljom mu je nastao problem,sve mu se vuna potpalila,trebo sam da ga slikam kad je doso i kad je otiso,to je ogromna razlika,hrana i higijena cine cuda,kad je Lazar dosao da ga uzme,odma je odlucio da ga ove godine izlaze u Kg(ovan nije bio kod Lazara,kad je doteran).Nadam se da ih je pario,trazile su sve van sezone,imale ovulacije,skakale jedna na drugu,moram da kupim onaj ultra zvuk,mnogo pametna stvar,one koje nisu vraticu ovna direktno sa sajma kod njih,u svakom slucaju su se raskrupnjale lepo,zadnje merenje nijedna ispod 80kg,s obzirom da se nisu jagnjile i da nisu debele ja sam prezadovoljan,racunam da ce sve prebaciti 100 kg u nekoj dobi zivota i da ce davati kvalitetne jaganjce,u svakom slucaju ja imam sajam kod mene svaki dan,jos niko nije proso putem a da nije zastao da ih gleda,ja u tome uzivam.