Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

znaci imacemo i liniju Šid,kako li ce to nemci da pisu kad pocnemo da izvozimo,kao Shid ili Schid?

Pa ova rubrika i treba da služi za to. Lupanje kao mu*a po samaru. Tako se ne ometaju stručne teme kao pre.

Nije mi cilj, niti mogu da kreiram ničije mišljenje, ali ovo je mlaćenje prazne slame....za tri dana,dva korisna posta.

Druze prijatelju,daj bre taman smo se malo opustili,ili ja stvarno pogresno kapiram CHAT,pa valda tu treba da se zezamo,nemo bre da kopiram gluposti iz drugih tema,aj ljubi te brat neka nas malo.sirotinja bre samo hleba i igara,Ziv ti meni bio i navrati po nekad u chat:cvetic:
,jos cuvam onu dudovacu samo po nekad izjutra(vikendom) po casica(ako ne verujes da je uslikam tek sam na pola flase)

Momci ja moram uzeti godisnji da ovo sve procitam,vidimo se veceras

Ma koja sloboda sve ce da nas likvidiraju-ma i ako ce,miladine ti si komp-strucnjak ima da otvorimo novi forum:haha:

Nego sta se ovaj Sika podobrio te nas izbegava,zaljubio se pa postao emotivac ili ga soumi vrbovao,neka,neka sve cemo im popiti za sajam nece moci da nas napoji apatinska pivara ni kavadarci zajedno,a pecenjara kod pere-zdere ima da radi prekovremeno,jos Sarban da se venca( ja se nisam salio da se to organizuje,bilo bi extra),pa da zasladimo kvalitetnim pecenjem:ppozdrav:,ima i Avram da dodje da besedi:haha:

Ako bi se pisale samo korisne stvari o ovcarstvu ovaj deo bi bio mrtav posle pola godine,sve je ispisano i ponovljeno po par puta,pa nije ovcarstvo Mars pa da se otkrije nesto epohalno...ako u chatu ljudi ne mogu da se druze,zbijaju sale i mlate praznu slamu onda lepo katanac pa da se razilazimo...

Gde je god bilo mnogo ozbiljnosti,to nije ispalo na dobro....najlepse je kroz zabavu doci do neceg korisnog.....

- - - - - - - - - -

Sarbane,neces valjda u Kragujevac koji je rasadnik najgore rase ovaca?:haha:

Poslednja izmena:
Avrameeeeeeeee:)?
e nemam vremena da se petljam s novim forumom al inicijativa postoji odavno,od najaktivnijih forumasa da se napravi forum sa otkljucanim i zakljucanim delom za goste...da se poejdnostavi komunikacija izmedju odgajivaca...

Kad je taj sajam u Kragujevcu?

Od 13-16 septembra,vidi se koliko pratis pisanije kolege Soumija:osmeh:,ja se nadam lepom provodu u subotu 15.septembra(ljudi idu na egzit ili beer fest da se provedu a mi na sajam poljoprivrede eeeeejj Srbijo medj sljivama)

- - - - - - - - - -

:haha:

Momci, kod vas baš veselo.

Posto svratite od mene do ustapa mozete(persiram) samo da nam zavidite,ili nekad zirnete u neke engleske pasmine,pozdrav futura

Cuti breeeeeeee jebivetru,kad se nas nekoliko dogovaralo za N.S Sajam pa corak,zato ko dodje dobro dosao Soumiju i Siki:haha:,tajno se dogovaramo da bi zafalilo pecenja pa da jure prasice po potoku i nabrzinu peku

Ma dal ce da bude Vo ili pevac iz kokosinjca bas me briga ima da ga peku,al mrka kapa ucutali se obojica kako se sajam primice

Ovih dana ne silazim sa traktora,tako da nemam vremena da se zezam ovde,samo nemoj da bude i sledece godine nemamo hrane. :osmeh:

Ima mali na Rakovici satelitski tanjir,"vata sve zivo.:haha:Ne bih da budem proprok Muhamed,ali ...........:haha:

Nazad
Vrh