Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Neznam ljudi zasto uvek minirate tudj rad i trud svako ima pravo da radi sta misli da je najpametnije ko je od nas u pravu vreme ce da pokaze necemo vam uzeti ovo za zlo kad dodjete po jagnjad jednog dana ako bog da. Ja i pastirce resili da udjemo u ortakluk jos davno samo se nismo oglasavali jer snmo znali da cemo biti docekani na noz zasad su ovce na jednom mestu a kasnije ce biti podeljene po krvnim linijama.

Rajko jesi odvojio tog muskica iz cetvorki,da ga ne juris po sumi kad covek dodje?Mudrac,pa ti vidim hoces da budes kum?:)

- - - - - - - - - -

Rajko daj Miladinu tu sa 4rkama za 800evra,znas da on ne zali pare kad je roba u pitanju,taman i onog crnog rogunju za 400e da mu popravi pigment kod sjenicke,nesto im kolutovi vuku na sivo!

Aj,prekidamo sve,jer dok zeka objasni nekom da nije meda odose jaja!Idem malo na raboto do sutra ujutro!Pozdrav

Pa kud pobegoste kara-kacanci:)?
taman kad svi pomislili da je zivnuo forum ono opet cvrc, muk...
smejurija...

Rajko se vec vrato od ovcica poranile u 5 vec se napasle a brsta ima u izobilju kao poslastica e Misko pa nismo mi toliki sarlatani kao sto ti mislis.
Sikavac gluvario po gradu do 3 pa ga do 3 popodne nema iz kreveta.
Sarbane nisam lud da koljem ono za sta mogu da uzmem pare kao za cetiri meleza f117 bolje da kupim jagu od 40 kg i da mi jos ostane para

Nisam gluvario po gradu nego na traktoru,mora neko i da radi a ne samo da kucka po forumu. :haha: :osmeh:

A ovo sto se tice kara-kacanki necu da komentarisem,jel ne znam dal stvarno mislite il se zajebavate. :)

Rajko je ozbiljan covek,vocar a oni se nikad ne zajebavaju,poslao mi je ponudu za prolecnju jagnjad koja se ne odbija.odoh da radim treba zaraditi tolike evrice:)

Nazad
Vrh