Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Jesi odvojio u box tu sa cetvorkama Rajko,moras joj vime pogledati,znas da su joj sisu izgrizli?

Pa on ti je rekao plafon 200evra moze da ti da,nemoj da deres coveka,daj ga da ne ode za dacu posle!Uhvati ti nju ujutro nekako i pregledaj!

Od sutra sa ovom diskusijom moramo preci u ekonomiku mislim da opravdanost drzanja to zasluzuje.

- - - - - - - - - -

Pa on ti je rekao plafon 200evra moze da ti da,nemoj da deres coveka,daj ga da ne ode za dacu posle!Uhvati ti nju ujutro nekako i pregledaj!
Ispod 300 nista moram i ja neki dinar da zaradim a drzim ga u saci mora da ga uzme ili ode u parenje u srodstvu. Sreca te poslusasmo starog bugarina.

11 ovaca 22 jagnjeta (racunam da je 23ce prodato vec) puta 5000rsd od drzave + 200e u proseku svako jagnje a utrosak hrane 0 ko uspe bolje da ekonomise nek se javi.

- - - - - - - - - -

Zna Tuta Bugarin radnju!Nece dati,al ti probaj,spusti na 250 i neka plati pice!
Ko prevali put od Dimitrovgrada do GM mora da je spreman da da koliko zines.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ko prevali put od Dimitrovgrada do GM mora da je spreman da da koliko zines.[/QUOTE]
Sarban se iznervira i ode da spava ako to bude moguce pod stresom je odustaje od f117 odoh i ja valja sutr poraniti i u sumu ici treba stoka nesto da jede.
Pozdrav kolege.

Daj Rajko ne lozi ljude da je trosak 0,pa koliko kosta lanac za testeru i gorivo za zimsko-sumsku ishranu stada?

Sve je to minimalac kad se uzme u obzir da nema mucenja oko kupovine i spremanja hrane a drva se seku i tako i tko sezona prodaje je cele godine tako da ono sto sam do sad bacao ili je trulilo u sumi obrste ovcice.

[QUOTE

Ko neveruje moze da dodje da pogleda dobrodosao je.[/QUOTE]. Nije Milanovac preko sveta dolazi ekipa u nedelju. Ispeci jedno da probamo da se i lično uverimo kakav je kvalitet gde su troškovi 0.

- - - - - - - - - -

Noćas gluvarite do posle ponoći a spavate do podne. Kad da vam pasu ovce. Ja već pre šest na paši sa ovcama.

Vidite bre da ovce ne pasu te vec im je list dovoljan,tako da rajko i stihl ne moraju da porane mnogo kao mi ostali;)

Rajko se vec vrato od ovcica poranile u 5 vec se napasle a brsta ima u izobilju kao poslastica e Misko pa nismo mi toliki sarlatani kao sto ti mislis.
Sikavac gluvario po gradu do 3 pa ga do 3 popodne nema iz kreveta.
Sarbane nisam lud da koljem ono za sta mogu da uzmem pare kao za cetiri meleza f117 bolje da kupim jagu od 40 kg i da mi jos ostane para

Subvencije za genetske resurse u stocarstvu pa i za ovce i koze se ne isplacuju vec dve godine, zato se na jugu i rasprodaje stoka

Nazad
Vrh