Meni je polaziste bila plata drugih,a da ne pricam o imanju posla i zadrzavanju istog.Dobro si rekao avioni kamioni i prevelika ocekivanja.Ja po piletu nemam mnogo.Da sam krenuo sa sadasnjom kolicinom,a krecu ljudi i sa vecom,da bi vise zaradili,te dolaze u problem kome to prodati.
Ja sam se zadovoljavao sa popunom kucnog budzeta i kako mi se povecavala potraznja,tako sam povecavao i kolicinu,prosirivao prostor,osavremenjavao proizvodnju.E kad se setim pocetaka i rucnih pojilica,ustajanja nocu da rucno pustim ventilator,jer nisam imao automatiku.
Mnogi su mi rekli da sam budala i da to ne vredi te robije i kidanja zivaca.
Dobar deo tih je sada ostao bez posla,pa kazu da sam ispao pametan.

Kao i u svakom poslu treba da se sloze kockice.Cinjenica da kad sam krenuo zarada bila mnogo veca i opstajalo se sa manjom kolicinom.Sada je zbog opste poznatih problema,zarada manja,ali je kompenzujem kolicinom.Opet kazem sada poceti nije pametno.Ja sigurno ne bi.Sad imam trziste i prostor,te moze da se prezivi.Jos uvek sam rob posla i nemrdam od kuce.Nema mora,druzenja,ali makar ima posla.Ne moze i jare i pare.
Kaze stara narodna.Naj srecniji covek je onaj koji se zadovoljava sitnicama.Krecem od sitnice,a ovaj posao uvek daje prostora za prosirenje.Treba samo izdrzati prvih desetak godina.