SAMA
Moderator
Sve bolje i bolje ideje.Samo tako.PS pozdravi komsinice.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja pozovem tetamiru i ona skemba 10kom na sat , mnogo ti mazis tee komsinice znasja bogami okupim jedno 5-6 mlade komsinice, one cerupaju, ja koljem, zena spema rucak, i cerupa...i za dan sredimo i do 50kom.ali na pocetku okrenemo po jednu veliku, za srecan rad...
![]()
Dobro jutro svima
Čika Dule danas ides na pecanje.U pa vec treba da si otiso.
Zivinarstvoile na rostilju ili drugacije?
eee Rale83 kad bi ti znao kakve su to komsinice....ihhhh pa to samo seva....pa jos kad se se sagnu da podignu nesto, ono dekolte, a prednji trap rastura..Ja pozovem tetamiru i ona skemba 10kom na sat , mnogo ti mazis tee komsinice znas
hahahaha sto, oces da kazes da sam mator.?.Sama druze mi smo isto godiste,ustvari ja sam mladji dve god. Volim sve sto vole mladi, kako vec ti to napisa na svom profilu....Vidi ti njega.A volis piletinu.![]()
Stigle me neke emocije,kasiku sam juce izgubio ali zato da je casa flasa itd.Tu je bilo strasno.ceo dan.Danas mi glava ko ambasador televizor.pozdrav ako budem mogao veceras jvicu se ali ceo dan vidim krevet.
Edit/
sad mi kolega javio da mora da kasni na smenu nije mu dobro.
Ne klonjavajte duhom čika Dule
dobili ste moj mail?
Ma imam tus napolju onaj na sunce i tamo cu se istusirati.