Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.
.

Zato sam i napisao,DA NE NOSIM KARANFIL.Sto je sigurno,sigurno je.Ne bi bas da zavrsim,kao necija sarmica.
![]()
Mora da koleginica sad uziva sa svojom decicom.
.Kaze nije dovoljno negovana.Rekao mi je da se prvobitna ljubav moze vratiti ali ima svoju cenu
.Ostaje mi da cekam
.Ubi me samoca.Navikao sam se na cobanicu.Oni tamo u objektu osetili da je nema i prave zurku.Pola ih je na opremi.Tesko njoj.Mislim na opremu.Kad mi se vrati necu kao do sada.Moram joj posvetiti malo vise paznje.A i bilo je svega a "kondeza" najvise.Ostaje mi da cekam posrednika da mi javi da je uspeo da otkloni te prekreke izmedju mene i nje..Pozdravljam ekipu koja je saucestvovala u mom problemu.

Prosle godine jednom,a ove malo redje.![]()
Pa i to jednom dal je vredno pomena treba pitati doticne.Ali evo tu su kojekakva sredstva. na tv-u se vrti stalno ona "africka sljiva", e kad je spomenuh, mogla bi nam Jaca to nekako doturiti pa da krenemo biznis.
![]()