Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala puno.Sretna svima.:ppozdrav:Kad smo kod toga,ima li pravoslavaca i crkve u Maputu:sta: Mislim na starosedeoce.
Ima Grcka crkva, tamo se okupljamo mi Srbi, rusi i Grci i zaluta po neki Bugarin.. Mnogo lepa crkva probacu da posaljem Duletu slike od Uskrsa prolog.. bilo ekstra.. pekli se jaganjci u porti nekih 5-6 komada, veselje zurka stvarno super.. sad je za Bozic bilo bdenje od 6 uvece do ujutru kad je bio prices.. idemo mi svake nedelje u crkvu.

Za sada planiram još jedno vreme samo za sebe ,a za kasnije ,videćemo kolika će konkurencija u selu da bude.

Neee, luda sam ja danas ...deca mi polecu iz Srbije u 15h pa sam luda kad se unezverim, ocu reci unervozim!!!!
Najradije bih da se sad uspavam i do ujutru do 10 da se ne budim!!!!!!!!!!!!

Polako Jaco, salim se ja. Deca ce sigurno lepo putovati i srecno stici kod svojih roditelja, a Ti da se smiris, mazni jedno zestoko pice i razmisljaj o necemu lepom.

Ova verzija je bliza Tebi.:osmeh:

Poslednja izmena:
Eeeeeeeeeee, Duki car si!!!
Maznucu veceras nesto zestoko, sad pravim sitne kolace.. a sarma se krcka!!!

Volem i ja sarmu al:

[video=dailymotion;x7z93n]http://www.dailymotion.com/video/x7z93n_rokeri-s-moravu-corbast-pasulj-vole_music#.UPUz1B1X0uc[/video]

Duško58:
Dule: da li ima kod tebe pastirica ili cobanica :haha:(nisam mislio mladih) :haha:vec za primenu u odgoju zivine.Ako ima koje su joj karakteristike i koja je cena.Hvala unapred:ppozdrav:

.Ja sam mislio da si ti po nekad i ozbiljan:haha:.Pitao sam za pastiricu ili cobanicu - kako je ko vec zove - koja ima primenu u odgovju zivine da stiti opremu.Nemirni pilici penju se na liniju za vodu.Opterecuju ih i deformisu ih.A ova moja cobanica koju sam montirao kada i opremu nesto je "snemocala" ne daje onu struju koja je potrebna da nemirne kokice "pecne".E sad ako i ovo protumacis na saljivo odnosno pogresan nacin ja ti tu ne mogu pomoci.:haha:
Hteo sam da kazem - pitanje je ozbiljno.A situacija ja zategnuta kao babine .... :ideja:.Bez obzira kako ovo protumasis kao salu ili potebu jedna tura za tebe:ppozdrav:

Pa ti si covece uznapredovao sa odgojem pilica. Sada ozbiljno, videcu sa ovim mojim drugarom sto je upravnik farme (Ziv. zadruga) u Futogu, dal oni sta imaju i ako imaju u prodaji posto je.

Pa ti si covece uznapredovao sa odgojem pilica. Sada ozbiljno, videcu sa ovim mojim drugarom sto je upravnik farme (Ziv. zadruga) u Futogu, dal oni sta imaju i ako imaju u prodaji posto je.

Opremu sma montirao 2007 godine i u sklopu nje i pastirica - cobanica:bravo:.E ovih dana me izdala:ideja:.Ali sve je to zivot :haha:i najblizi izdaju:haha: a kamo li ono sto je "montirano".Gledao sam oglase neki tip iz Jagodine prodaje po 80 EU, a na drugom mestu traze samo 150 EU.Skoro ista cena na dva mesta :haha:.Zato sam i tebe angazovao.Ko velim imas ti iskustva sa tim cobanicama - pastiricama obzirom da si ribolovac.Morao si na njih da "nabasas' u ribolovu.Samo da znas da ja mislim ozbiljno -mislim na te cobanice i pastirice koje stite stoku u pasnjaku a to sto ti mislis - opet imas pravo.E da ne preteram iskljujucujem se na neko vreme - idem da pogledam da li kod cobanice - pastirice nije u pitanju "krivi spoj' mislim da negde nije prespojilo:haha:.
Izvini malo na sali ako mislis da je sala a ja imam problem - pomazi:ppozdrav:
Ako nadjem nesto povoljnije ostace mi za gajbu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh