A vidi dijaloga sve moj do mojega,ovajjjj hocu reci moj kolega moderator do mog kolege moderatora.
Ovde je nekada bilo najveselije i najbolje drustvo na forumu, ako Bog da bice ponovo samo da sredim stvari tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A vidi dijaloga sve moj do mojega,ovajjjj hocu reci moj kolega moderator do mog kolege moderatora.
E sad sam se zaj... Istekla mi lična karta pa sam morao da je vodim da lično podigne. mislim samo papir. malo sam je prošeto po pijaci da vidi cene i zaključio sam da na osnovu toga što je videla dovoljno je samo jednom dmevno da jedeJBG bila losa cena pilica,pa posekli kablove. Neko osto bez struje,neko bez interneta,a nekima nije do zaje....ije Dace Bog doce i nasih 5 minuta.
I kolega Zis se javlja od penzije,do penzije mislim tastine.
E sad sam se zaj... Istekla mi lična karta pa sam morao da je vodim da lično podigne. mislim samo papir. malo sam je prošeto po pijaci da vidi cene i zaključio sam da na osnovu toga što je videla dovoljno je samo jednom dmevno da jede
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dule, i ti bacaš oko na svaju...
Pazi samo da komp ne ostane ukljucen na forumu. Bolje ti progutaj sifru.
Duško... nemoj sutra nikako za Mađarsku, dolazi novi val s moje strane.