Pedja1
Član
Е па да поздравимо кокошаре с почетком сезоне наравно са незваничном химном 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Pedja 1 je bas dobro poranio,svaka cast.Neki kazu:"Ko rano rani,dve srece grabi." A neki opet vele:"Ko rano rani,ceo dan zeva."
 Pedja 1 je bas dobro poranio,svaka cast.Neki kazu:"Ko rano rani,dve srece grabi." A neki opet vele:"Ko rano rani,ceo dan zeva." U svakom slucaju ja vise volim dobro da poranim,nekako mi dan dodje duzi.
U svakom slucaju ja vise volim dobro da poranim,nekako mi dan dodje duzi.
 ~16 koka+1pevac=10~13jaja svaki dan.Malo li je na ovu zimocu a da i ne rominjem da ih drzim pod hangarom (veliki prostor ali nije mnogo zasticen od hladnoce).
~16 koka+1pevac=10~13jaja svaki dan.Malo li je na ovu zimocu a da i ne rominjem da ih drzim pod hangarom (veliki prostor ali nije mnogo zasticen od hladnoce). A izgleda da su koke i vesele.
 A izgleda da su koke i vesele. 

Dodajem da objekat mora biti u fulu.Kompjuterska ventilacija i klimatizacija.Tvoji troskovi struje,gasa,hladjenja i tvoj rad.Mislim da je to resenje za one koji imaju objekat,pa im stoji prazan.Praviti i opremati objekat,da bi se uslo u takvu kooperaciju se ne isplati.Treba jedno 100 godina da se ulozeno vrati.kokica agroziv samo u koperaciji njihovi pilici i hrana tvoj objekat i svi ostali troskovi al 20000 pa na dalje .

e onda ja njega uhvatim za onu njegovu i otkinem ko'....pevcu
 e onda ja njega uhvatim za onu njegovu i otkinem ko'....pevcu I tako ovaj sto je ostao (bio pametniji) dobije ceo harem.Sad sve i da hocu ne mogu da ubacim jos jednog jer ce da se tuku na smrt.Moram da kupim dva mlada pevca i da ih odgajim zajedno da se ne bi bili.Onda ce ovaj jeb.c u lonac a kokama ima da svane
I tako ovaj sto je ostao (bio pametniji) dobije ceo harem.Sad sve i da hocu ne mogu da ubacim jos jednog jer ce da se tuku na smrt.Moram da kupim dva mlada pevca i da ih odgajim zajedno da se ne bi bili.Onda ce ovaj jeb.c u lonac a kokama ima da svane
 Ne skakati gazdi po glavi.
 Ne skakati gazdi po glavi.

Naravoučenje:Ako oćeš nešto da dobiješ treba gazdi skakati po glaviPrica je veoma poucna.Ne skakati gazdi po glavi.

Posle svega toga sam solidan masinbravar i vrhunski mesar (tako kazu drugi)
Posle svega toga sam solidan masinbravar i vrhunski mesar (tako kazu drugi)

Ja sam :kokosar,golubar,kinolog,akvarista,felinolog,bivsi kozar i buduci kunicar.Posle svega toga sam solidan masinbravar i vrhunski mesar (tako kazu drugi)

Jel ti dobro zaradjujes.
Jel ti dobro zaradjujes. To je bitno.
 To je bitno.
 Naravno to ne naplacujem,to radim cisto drugarski.U novembru su sve slave i ja sam tada prezauzet.Pokoljem preko 500 prasadi i jagnjadi u klanici za pekaru.
 Naravno to ne naplacujem,to radim cisto drugarski.U novembru su sve slave i ja sam tada prezauzet.Pokoljem preko 500 prasadi i jagnjadi u klanici za pekaru.  400 din. po komadu a ovamo (po kucama) neka sica a moram da kacim po sljivama i tabam po blatu...neka mene u klanici
 400 din. po komadu a ovamo (po kucama) neka sica a moram da kacim po sljivama i tabam po blatu...neka mene u klanici

za svinje zovem komšiju.Da se razumemo kod drugih koljem kad me pozovu ali svoje više ne.
 za svinje zovem komšiju.Da se razumemo kod drugih koljem kad me pozovu ali svoje više ne.