Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Mnogo smo jaki.
 Mnogo smo jaki.
Ete vidis zaboravi na papagaji!!И папагаја и папагаја

S obzirom na cenu pilica,nesto razmisljam sve da gi posusim.Ima da ih kacim sa sve percadima.Muka mi i da ih koljem.Bolje da ih dzaba jedem,nego da ih dzaba dajem.A nemaju ni holesterola.
S obzirom na cenu pilica,nesto razmisljam sve da gi posusim.Ima da ih kacim sa sve percadima.Muka mi i da ih koljem.Bolje da ih dzaba jedem,nego da ih dzaba dajem.A nemaju ni holesterola. Nemam toliko zamrzivaca,al kad ih nadimim ima da visuu.Zato i zidam pusnicu po hitnom postupku.
Nemam toliko zamrzivaca,al kad ih nadimim ima da visuu.Zato i zidam pusnicu po hitnom postupku.

Dobro nam dosli.Sta bi sa telenjem.
 Dobro nam dosli.Sta bi sa telenjem.
 Koristim najvise zemni gas,zatim struju i dopingujem po potrebi i u slucaju problema sa butanom.Na ovu cenu se ne isplati,taman da i nema grejanja.Nesto posmatram.Ocepili su mlekare,zatim malinare,svinjare cepaju vec duze.Evo cepaju i zivinare,a ne pise se dobro ni ratarima.S obzirom da se sprema paket mera.Sto je naj zanimljivije ko je imao vise para,zadrzao je ili kupio soju,a sad je rasprodaje.Ko nije imao novca prodao je kukuruz po ipak boljoj ceni.Ko ga ima ,docekao pad.Znam neke koji su ulozili milione u sojinu sacmu,pa sad zestoko gube na njoj.Ko drzi par desetina pilica nije ovo ni osetio.Sto vise,veci gubitak.Nekako mi se cini da se smisljeno kriza prevazilazi kako tako preko onih sto iole imaju.Sto vise imas,vise pucas.Onaj sto nema,ne moze ni puci.Naravno u tu pricu ne spadaju krupniji tajkuni.Ipak mislim da ce neki sitniji ostati bez jahte.
 Koristim najvise zemni gas,zatim struju i dopingujem po potrebi i u slucaju problema sa butanom.Na ovu cenu se ne isplati,taman da i nema grejanja.Nesto posmatram.Ocepili su mlekare,zatim malinare,svinjare cepaju vec duze.Evo cepaju i zivinare,a ne pise se dobro ni ratarima.S obzirom da se sprema paket mera.Sto je naj zanimljivije ko je imao vise para,zadrzao je ili kupio soju,a sad je rasprodaje.Ko nije imao novca prodao je kukuruz po ipak boljoj ceni.Ko ga ima ,docekao pad.Znam neke koji su ulozili milione u sojinu sacmu,pa sad zestoko gube na njoj.Ko drzi par desetina pilica nije ovo ni osetio.Sto vise,veci gubitak.Nekako mi se cini da se smisljeno kriza prevazilazi kako tako preko onih sto iole imaju.Sto vise imas,vise pucas.Onaj sto nema,ne moze ni puci.Naravno u tu pricu ne spadaju krupniji tajkuni.Ipak mislim da ce neki sitniji ostati bez jahte.