Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa valjda se i ja nešto razumedem u živinu. I sam znaš da sam se godinama bavio trgovinom sa pilićima i pravljenjem hrane.

Škembići mogu bilo kad. Malo za promenu.

Ja sam prošle nedelje malo hvatao zalet.

Kakve konkurencije?

I otkada sam gosn? :riba:

Ćao "Kobisti" i "Rosisti" , nebi da ometam al samo da nadovežem dobre zvukove :

[video=youtube_share;RcAE6bCiH_4]http://youtu.be/RcAE6bCiH_4[/video]

Veselo JU vece.Ja i branko smo stari drugari.On je radio s pilicima mnogo pre mene.Ja sam popravljao televizore,dok je on zgrco lovu na pilicima i koncentratima.:osmeh: Prvi koncentrat posle mesalice za beton sam napravio u njegovoj mesaoni,na njegovu lektriku.U to ime :ppozdrav:A ckembici dobri,a .:haha:Bice ih jos,samo da se resimo predstojeceg snega.

како какве , нелојалне наравно :osmeh: .. "Овај град није довољно велики за нас двојицу " :haha: .. или ти .. има само две врсте људи :haha:

Ma nemaš brige baća.
Dolaze nam divne zimske radosti čišćenja snega.
A treba da se dopune baterije.
Može i sas roštilj... Ali to na moj trošak. Eto žrtvovaću se.:svinja:

Bas si lepo ispo na slici.:haha:Izvini druze bilo jace od mene.Priznaj da ni ti nebi odoleo u slicnoj situaciji.:osmeh: Nego morali bi ptreci na vino.Ne ide mi pivo po snegu.Neki damn smo pravili big kotlic.Jos sam pod utiskom.:ppozdrav:

више је због модних неслагања :osmeh: ја сам мало заостао па и даље мислим да је место имену и презимену на сандучету а не на ђону :haha:
а нисам ни мислио да ћете да организујете прангијање у подне .. не једу се шкембићи с неким саулице ...

Sama , dje ? Da nisi u Kozari ko ja ?
Mali logor brate napaceni.Centar Banja Luke i centar veze.Srusili mi kasarnu mangupi i na tom mestu kroje sudbinu Republici Srpskoj.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

више је због модних неслагања :osmeh: ја сам мало заостао па и даље мислим да је место имену и презимену на сандучету а не на ђону :haha:
а нисам ни мислио да ћете да организујете прангијање у подне .. не једу се шкембићи с неким саулице ...
Skembe se bari dan pre.:osmeh: Taman da napravis spisak zvanica.:haha:

Pored toliko lepih Banjalucanki i odnosa tadasnjeg 7:1 pilici mi nisu bili na pameti.:osmeh: Tad sam bio mlad,pa jos i elektronicar.Posle zenidbe se sve pokarabasilo mnoooogo kasnije.:haha:
Sad mu ispade da sam sluzio u inostranstvu.

Šta tehnologija učini od čoveka.
Dosadilo mu da gleda piliće preko malog ekrana, pa rešio da ih gleda uživo.

ма то је све од далековода ... и тих антена .. фолију у капу обавезно :ppozdrav:

Bar vece i od mene.Evo ja malko zakrvavio.:osmeh: Ja koljem,a drugi cerupaju.Leti perije na sve strane.:ppozdrav:

Ja sam obican koljac sa dve leve na zalost.:haha::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Komsija mi bas dobar fudbaler,a mama htela da me rodi sa tatom.:osmeh: E sad moram da ranim i koljem pilici.:haha: E mama,mama.:svinja:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh