Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro -dobar dan uzgajivaci pilica, pacica, guscica, curica malih, prepelicica i ostale pernate ne nabrojane zivine!!!

кад већ поменусмо имал тамо код вас .. ови само навалише риба па риба .. а папагаји су тако лепе и паметне птичице ..

Ima tu blizu od nas nekih 80km farma papagaja,prozazila sam pored nje vala 20 put i nikako da svratim, bas sledeci put kad idem navraticu pa mozda i fotoslikisem pa vam prikazem.. a slike riba sam postavila tj. Duki mi je pomogao da postavim na RIBOLOV NA MORU... eeeeeeeeeee, da vidite kakve nakaze od riba ima...da ne pozelis nikad sam u vodu da udjes

@a2afrika Ма само му кажете да се учлани на форум а после ћемо га већ убедити да све услика :osmeh:

Mozda i nece da trazi pare, a ovima sam morala da dam neku kintu ne daju da se snima za dzabe, sto je bila jedna tuna imala 15kg.. crnja trazio 10 dolara da ga uslikam, rekla sam mu "ma zdravo, ima ja sama da je ufatim pa cu se slikam za dz"

- - - - - - - - - -

Eeeeeeeeeeeeej, zivinari dobar dan vam zelim!!

види малца ... како одма покупе фазоне .. брате дај 10 динара ... цццц

@ sama па ди је слика пушнице баш ме копка који си дезен изабрао .. "само наш , само рад" :ppozdrav:

Ce bidne,kad udarim moleraj.:haha:S obzirom na cenu pilica,nesto razmisljam sve da gi posusim.Ima da ih kacim sa sve percadima.Muka mi i da ih koljem.Bolje da ih dzaba jedem,nego da ih dzaba dajem.A nemaju ni holesterola.:osmeh:Nemam toliko zamrzivaca,al kad ih nadimim ima da visuu.Zato i zidam pusnicu po hitnom postupku.:haha:
@a2afrika vis ti sta su ti garavi.Oce leba bez motike.Ima i kod nas takih,al za sitnije pare.Sta ti je standard.:svinja:

Jel adsl ili neki drugi? Mene cima s vremena na vreme domet,posto koristim telenor internet,pa kad je los domet onda je uzasno spor.

Evo sam telim se sa internetom tj podešavanjima.Imam na ovom konpu 2 windiwsa na jednom mi radi net a na onom drugom ne.Pa resavamo to sad baš.Pozdrav

Dobro Vam jutro zivinari. E idu sada veliki troskovi za grejanje zivinarnika a cene pilica i jaja nikakve.::lose:: Ali to nije razlog za jed:

Jel na drva ili na struju grejete? Ja imam 100 kokosaka i 50 pilica za sebe,i to mi ne treba,al ajde zanimacija. Grejem ih na struju,3 sijalice po 200 vati kod pilica,oni ce uskoro na klanje,a kod kokosaka ima 2 po 200 vati,valjda im dosta,dobice jos 2 od pilica kad ih pokoljem. Sve to iziskuje troskove,al da ne radim tako,nema ni jaja,ni mesa. Opet lakse kad ja podgajim nego kad kupim gotovo.

Bar dan kolege.Ja grejem na sve moguce.:osmeh: Koristim najvise zemni gas,zatim struju i dopingujem po potrebi i u slucaju problema sa butanom.Na ovu cenu se ne isplati,taman da i nema grejanja.Nesto posmatram.Ocepili su mlekare,zatim malinare,svinjare cepaju vec duze.Evo cepaju i zivinare,a ne pise se dobro ni ratarima.S obzirom da se sprema paket mera.Sto je naj zanimljivije ko je imao vise para,zadrzao je ili kupio soju,a sad je rasprodaje.Ko nije imao novca prodao je kukuruz po ipak boljoj ceni.Ko ga ima ,docekao pad.Znam neke koji su ulozili milione u sojinu sacmu,pa sad zestoko gube na njoj.Ko drzi par desetina pilica nije ovo ni osetio.Sto vise,veci gubitak.Nekako mi se cini da se smisljeno kriza prevazilazi kako tako preko onih sto iole imaju.Sto vise imas,vise pucas.Onaj sto nema,ne moze ni puci.Naravno u tu pricu ne spadaju krupniji tajkuni.Ipak mislim da ce neki sitniji ostati bez jahte.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh