Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ма све то " к'o плетиља она стара,
дан што плете, ноћ опара,
међу јавом и мед сном "
идел лето код вас тамо доле ::suncanje::

Stize polako, danas je bas bilo vrucina, ali je u sustini kisni period, dva dana kisa jedan dan sunce,od polovine decembra do kraja januara je vruce, ali ne preterano.. letos je u Srbiji bilo tri puta gore nego ovde!!

мислим да је и сад горе овде .. лудило .. први децембар лишће на дрвећу .. 16 степени.. ето чекамо понедељник да коначно пређе у минус .. поред ових осталих минуса :osmeh:

U Srbiji klima otisla dodjavola, pratila sam ono cudo od hladnoce u februaru i veruj mi bila sam srecna sto smo svi ovde, moz misliti kako je lepo ide decembar a ne razmisljas o ogrevu, i zimskoj garderobi...

E,ne bi dao ja ovu zimu za svu toplotu tu kod vas. Lepo je kad ima snega,pa makar i u februaru,treba videti kako je u Rusiji u decembru,au ono je zima,ovde dodje jos i toplo ono u februaru. Ipak promena dobro dodje. Izvnite sto vam ovako upadam u diskusiju.:osmeh:

Није тамо је супер .. овде нема сладоледа на штапићу зими ::lose:: ...

Nema sladoleda,tacno,al opet ne znam,nekako mi lepse ovde,kao osnovac i dobar deo srednje skole i do prosle godine kad sam poceo da se bavim poljoprivredom bio sam na puno mesta,u dosta drzava,na sve strane ima nasih ljudi,ali kad se vratim kuci,tu je ipak najlepse.

E,ne bi dao ja ovu zimu za svu toplotu tu kod vas. Lepo je kad ima snega,pa makar i u februaru,treba videti kako je u Rusiji u decembru,au ono je zima,ovde dodje jos i toplo ono u februaru. Ipak promena dobro dodje. Izvnite sto vam ovako upadam u diskusiju.:osmeh:
Nemo se izvinjavas!!
Ne planiramo ni mi da zauvek ostanemo ovde, a i treba malo promeniti sredinu ako vec postoji prilika...
Ja moju Srbiju volim najvise i nema lepse zemlje od nje!!

Она земља из које сте отишли одавно више не постоји , а тек на шта ће да личи док одлучите да се вратите страшно је и помислити .. ја јесам данас мрачно расположен ал то не значи да би тиме биле мање тачне све ствари које могу да напишем .. ал није ни време ни место .. живи били где год да сте :ppozdrav:

Ziv bio i ti:ppozdrav:!!!
Bice bolje... kad smo preziveli Turke i Tadicevu rukovodecu ekipu i ovo ce zemlja Srbija da prezivi!!

Ne vredi nam jadikovati, nego glavu gore i napred. Bar su godine pred Vama. Sta moja generacija da kaze kad je vise za nama nego pred nama.:osmeh:

Ma daj Duki ti si mladic, sta tu vise iza nego ispred , ko te jos pita za krstenicu sto pozutela!!! Ostala na suncu!!:osmeh:
Dok je nade i vedrog duha bice i nas Srba, ovo sto smo mi prezivljavali od 1990 - to nebi ni jedan Svaba a kamoli Englez izdrzao!!

Ja vas sve pozdravljam , kod mene je ovde sat vremena vise nego kod vas.. hvala vam na druzenju,laka vam noc i mirni snovi!!

Jeste Miso u pravu si, al mi se sklapaju okice pa cu Vas morati pozdraviti. Puno sam danas proveo vremena na forumu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh