Pedja1
Član
ма све то " к'o плетиља она стара,
дан што плете, ноћ опара,
међу јавом и мед сном "
идел лето код вас тамо доле
дан што плете, ноћ опара,
међу јавом и мед сном "
идел лето код вас тамо доле
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemo se izvinjavas!!E,ne bi dao ja ovu zimu za svu toplotu tu kod vas. Lepo je kad ima snega,pa makar i u februaru,treba videti kako je u Rusiji u decembru,au ono je zima,ovde dodje jos i toplo ono u februaru. Ipak promena dobro dodje. Izvnite sto vam ovako upadam u diskusiju.
Ja se to izvinjavam sto upadam u diskusiju gde inace do sad nisam pisao,ni za sta drugo.Nemo se izvinjavas!!
Ne planiramo ni mi da zauvek ostanemo ovde, a i treba malo promeniti sredinu ako vec postoji prilika...
Ja moju Srbiju volim najvise i nema lepse zemlje od nje!!
Ja se to izvinjavam sto upadam u diskusiju gde inace do sad nisam pisao,ni za sta drugo.
Samo opusteno, lepo ti kaze Dule ovo ti je kao da si zaseo sa dragim prijateljima u neko kafance pijes picence pricas,diskutujes a Duki ti pusta muziku na uvce!! Sta ces lepse!!Ja se to izvinjavam sto upadam u diskusiju gde inace do sad nisam pisao,ni za sta drugo.