Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam sta da kazem na ovo,prosto sam mlad da bi video nesto sire nego sto vidim,a svez sam u svakom poslu u poljoprivredi,i za sad sam zadovoljan. Poklapam troskove,malo u prosirenje ostavljam i za mene malo ima,i tako.

Ja jedno dobro znam, a to je da industrija ne radi. Ovo malo novaca sto uberu tako sto zeznu poljoprivrednike to im je sve, a sve ih je vise koji se bave samo politikom i od toga zive. To znaci da ce morati vise da lazu poljoprivrednike kako stocare tako i ratare da bi sebi nadopunili plate. Za njih mora da bude, a ostalima ako pretekne posle njihove preraspodele novca.

Pa ti sumljaš u mene?Prvo sam rešio one hardverske probleme pa onda softverske i na kraju i hardverske i softverske zajedno i ostali samo dugmići.

Ma nakupilo se problema sa svake strane pa ajde da odagnamo tugu.....

[video=youtube_share;kyMcdYEdJBA]http://youtu.be/kyMcdYEdJBA[/video]

Ma kaki tozovac.....

Sto se problema tice,ja ne bi trebao ni usta,ni kompjuter otvarati,a kamoli pevati.Al posto ja nikad nisam bio normalan i uvek udarao kontru,udri brigu na veselje.:ppozdrav:
Sto je naj zanimljivije kod mene,je da uzmem alkohol,kad sam raspolozen.Evo sad ni da liznem vec 7 dana.:haha:

Ziva istina,bio sam ove godine na njihovom koncertu u Mionici za Misiceve dane,bilo je odlicno. Inace sam fan Riblje Corbe,ali slusam i YU grupu i mnoge druge.

Bar vece.I krupne zverke nas obilazu.:osmeh: Ja sam mislio da gosn Branka interesuje samo krupna stoka.Mislim rogata,kad evo njega i kod kokosara.:haha:Pa dobro nam dosao.:ppozdrav:Kad cemo ckembice.:sta:

Па вероватно је одабро праву расу :haha: .. јел нам се то неко уплашио конкуренције :osmeh:

250x250px-LL-a580490a_la_fleche-47708-596263.jpeg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh