Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam juče napravio jedan od opada i cenim ga 15000 dolara.Toliko me namučio.Da je od zlata ovaj sa slike pa ne znam dali bi toliko vredeo.

Ovo sam napravio nije lepši ali meni više vredi nego onaj gore:haha:

261220120681.jpg

Materijal:
čelik-turpija stara za gvožđe
korice-drška od neke pohabane mistrije
i zabica za stezanje sajle ovaj zadnji deo-kuka
i jedan šraf m5

Au ubuće me zena ako vidi ovo:haha: svaka mrvica na tepihu se vidi

Poslednja izmena:
E moj druže to što mi mislimo da sve možemo preko viljuške je druga priča,a na viljušku i za viljušku se sve svelo,-samo da nismo gladni....

Na zalost,ali je tako.Zivimo u 21-om veku,a srecni smo kad nismo gladni.Na zalost ima mnogo i gladnih.A to drugo sta bi mogli i sta zelimo preko viljuske je suvisno i komentarisati.Danas odem da uplatim struju.Da se razduzim za 2012 tu.Tamo guzva.Masovno iskljucenje.Koliko cujem,najveca cifra je bila 15000,a bilo je iskljucenih i sa 4000.Lepo ljudima pred novu,pa da cekaju u mraku.::jako_besan::U danasnje vreme ako nisi duzan bar milion,bolje da i ne dugujes.Najgore prodje sirotinja,kojoj kasni plata i po par meseci,a seku ga za dug od proslog.Pa to stvarno nije u redu.Tu ni viljuska ne pomaze.:osmeh:

Слажем се .. а ваљаће и тај калемарски што си направио за скидање свеже коре :ppozdrav:

Pocni sa objasnjavanjem,da ne zakasnis.:osmeh:
Evo jedan odlomak intervjua od pre par meseci,o izvozu i izvoznim sansama za pilece meso.
"Arapske zemlje predstavljaju pravi potencijal, ali da su one više opredeljene za argentinsko i brazilsko pile koje je hranjeno GMO sojom, što nije baš preporučljivo za ljudsku ishranu, ali je cenovno 30 odsto niža od naše.Kada je reč o izvozu u region, Agroživ već izvozi u Crnu Goru, Makedoniju, BiH, dok je izvoz pilećeg mesa u Hrvatsku slabiji."Rusko tržište predstavlja veliku šansu za izvoz smrznutog mesa, konzervi i gotovih jela. To tržište je veliko, a samo Moskva mesečno potroši pilećeg mesa koliko pola Srbije"."

Dobro jutro drustvo.:osmeh:

@MilanM
Srecan rodjendan, puno zdravlja i utovljenih pilica u daljem zivotu.:ppozdrav::veseljak::::torta::::rodjendan::

Dobro Vam jutro drage kolege zivinari.:osmeh:

P.S. Jel vidite kako sam fini, kao da sam rodjen ispred finske ambasade u Beogradu.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh