Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sve ja to "muški" podnosim ,samo se bojim da zbog krize ne počne da mi naplaćuje izradu domaćeg zadatka:haha:

Ja se zezao po njihovom sajtu i izgleda mi da će da me ugase sve usporenije i teže radi računar i stalno zabada i izlaze neke poruke ali za sad se borim nekako ajd u boj.....

Pa onda kada sam pomenuo ovo za dan njihove zastave su srusili sajt nekog naseg vaznog drzavnog organa. ne mogu da se setim tacno kojega. Nedaj se druze.

Oni samo napadaju krupne zverke.:osmeh: Nas boban nije macji kasalj.Makar ti nisu jaja u lavoru,ko nasem kolegi Zis :haha:

Meni umesto one reklame gore stoji neka tužna glavica i uspem da je sklonim ali se vremenom vrati i kad se vrati kolaps.Ali to nije razlog da mi ne zapevamo jel?

Evo adrese pa ako ste voljni odgledajte taj video sa onima bradatim što ima rak mozga i adoba plejer vam je gotov.

Www.zone-h.org/archive/notifier=KSG-CREW

02l64zx4dah1h9z56dey.jpg

evo kako izgleda reklama

Nije samo kod vas svuda gde su te reklame meni je takva slika i tad računar blokira a samo sam gledao tog sa rakom mozga i od tad ....Izgleda da ću i ja dobiti tu nesreću od njega ko da je zarazno nedaj bože:haha:

Hajde pomeri se sa mesta, ne dao Bog. Drustvo deset je proslo i ja idem u moj krevetac, a Vama zelim mirnu i prijatnu noc.

Pridruzujem se cestitkama.:osmeh: Posto brojleri i jajca u Maputu.:sta:

Ovde se brojleri i prodaju, nema ovde pile od 2kg pa navise, 5$ je pile i 1,2$ su 6 jaja, jaja se ovde prodaju na 6 ili 12 komada, 12 komada je jeftinije nego 6, ispadne oko 2,1 dolar..

- - - - - - - - - -

Moj naklon i postovanje dami i dobro jutro ostaloj bratiji.:ppozdrav:

Duki, kao i uvek dzentlmen... zahvaljujem, pozdrav veliki iz tople Afrike!!

Pozdrav svima.Evo gledah nešto iz struke i naletim na ovaj nožić koji košta tričavih 14500 američkih dolara.Setih se druga nam Same da voli klanje pilića,pa da kupi jedan ovakav i sa uživanjem obavlja jedan od lepših poslića u pilećoj proizvodnji.

kol-rls1.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh