Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde vec imam dogovoreno sa drustvom 8/4,tako da nekad nije ni lose biti u manjini. :osmeh: Mada bi se preko leta moglo skoknuti ako je vec takvo stanje,a mogao bi me Danger povesti nekad kad ide u tazbinu. :cool:

Jedino zbog prevoza.Za izlazak ti ozenjeni ne trebaju.Donose nesrecu.:osmeh: Lep gradic.Ima fantasticnih mesta za izlazak.Moje omiljeno mesto je bio neki kafic na obali Vrbasa,a u njemu verovao il ne tamburasi.:osmeh: Prvi put,jos kao guster ja prolazim ulicom,sve kafic do kafica,al bukvalno.U jednom hevi metal,u drugom turbo folk i tako redom.Ulaz sa ulice,a basta na drugoj strani iznad Vrbasa.Kad iz jednog se cuje pesma i mi smo sremci.:veseljak::Od tada moje omiljeno mesto.:haha:
Imaju i staru tvrdjavu.Tipa Kalemegdana,al isto puna kafica.Leti milina,a riba ko salate.Vredi videti.

Pa da mi ovo zapevaju kad se vratim
Ili ja kao u onom becarcu kad peva "Idem kuci iz sestoga sela suvog k.... i mokrih cipela,suvog k.... i mokre obuce to sam mog'o imati kod kuce" :haha:

Tako smo se mi kao momci u vreme sankcija spremali na put u jedan zenski internat.Malo juznije od BGD.:osmeh: Litar benzina 4 DM.Ja izadjem sa predlogom da nam je jeftinije u obliznji toples.:haha:Na to ce drugar ko iz topa.Nije fora platiti,pa j...ti.Fora je platiti,a mozda i neces j...ti.:haha:
Mladost ludost.Zato i treba sve u svoje vreme.:ppozdrav:

@SAMA
Preziveo pilice. Doduse samo 2-3 batka ostalo zamrznuo nek ceka :osmeh: Dobri su pilici nema sta:ppozdrav:
P.S. Znam da ces me ubiti, ali sam zaboravio poneti onu plasticnu posudu ::pomoc:;Tu oko NG cu ici ponovo pa necu zaboraviti ::suncanje::

Skroz ste vickasti. Mrzi me vracati se da vidim u kom kontekstu ste spominjali Banja Luku, ali pretpostvaljam:osmeh:

SAMA da tebi žena svako veče meri j..a u lavoru nebi ni pomišljao na tako nešto.Na kraju krajeva manite se grešnih misli Post je:osmeh:

Sta sve zenama nece pasti na pamet.:osmeh:Nadam se da nije jako vruca voda u lavoru. Saosecam sa tobom druze.:haha::ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh