Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro kokosari.. jos danas veleke cene hrane a male zivine.. a od sutra sve drugacije, nize cene hrane a bolje cene zivine.. Nova Godina i sve novo i bolje!!!!

Dobro jutro svim dobrim ljudima,a ima vas hvala Bogu na ovom forumu.Zelim vam svu srecu ovoga sveta,zdravlja,srece,ljubavi,razumevanja i dobru cenu vasih proizvoda.Ziveli i lepo se druzili i u ovoj godini.:ppozdrav:

Zivinari, zelim Vam u novoj godini puno velikih pilica, dobre koke nosilje, napredne curke, guske i patke.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Živinarsko društvo, sretna Nova godina. Želim vam da napredujete kao drug SAMA prošle godine. :osmeh:

Srećnu Novu godinu i uspeha u živinarstvu i da svako od nas ove godine ima bar po jednu ćurku:haha: - društva radi
:ppozdrav:Lakše će se podneti u društvu ti nagli skokovi i padovi:bravo:

Kolege zivinari SRECNA NOVA GODINA... SVE NAJBOLJE.. :ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
Meni je bas lepo krenulo.:osmeh: Cistim objekte od poslednjeg dana prosle godine,a smrdi i dans.:svinja:Kako stoje stvari ima da cistimo cele nedelje.Ako me komsiluk ne utepa javicu vam se.srecom mirisi se ne mogu docarati.:haha::ppozdrav:

Ja to zbog takih i pisem.:osmeh:Pa ti si makar navikao na tu vrstu mirisa.A uz koju flasu piva,se nista ni ne oseca.:haha:Inace dimi pusnica s kontra strane,da zavara trag.Sad su komsijama utisci izmesani.:osmeh:

Pozdrav svima i srecna nova godina.Zovem se Milos i treba mi mala pomoc oko pilic. Malo sam pretrazivao teme pa nisam ni sam znao gde da postavim pitanje,a posto vidim da se vi dosta razumete oko tovnih pilica mozda mi mozete i pomoci.Konkretno me interesuje oprema ,pojilice (niple),hranilice i eventualno plinske grejalice (siera). Da li me mozda mozete uputiti na nekoga ko se bavi sa prodajom opreme za pilicarnike,po najvise me interesuju pojilice? Hvala! :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh