Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav zivinarsko drustvo.:ppozdrav:

@SAMA

Jel Branko odradio posao?:osmeh: Moje iskreno misljenje je da jeste, znajuci Branka.

Ma ja ga podcenio.:osmeh: Radi ko singerica.Nije se mnogo ni zasmrdio:haha:
Ako ga zena ne istera veceras iz kuce,znaci da ga stvarno voli.:haha::ppozdrav:

Ma ja ga podcenio.:osmeh: Radi ko singerica.Nije se mnogo ni zasmrdio:haha:
Ako ga zena ne istera veceras iz kuce,znaci da ga stvarno voli.:haha::ppozdrav:

Gospodja Vlasta njega ne da voli, ona ga obozava. Ali verujem da ce pre ulaska u kucu morati napolju da skine sve sa sebe i jedino ce mu vrata od kupatila biti otvorena.:osmeh::ppozdrav:

Ih stara dobra vremena.Tad je i u mom dvoristu mirisalo.:osmeh:
Nego ja sad bi na balkonu,kad se u daljini cuje poznati glas.:haha:

E moj Dule.Kad macke nema,misevi kolo vode.:osmeh: Kad nam Branko dodje,ce padne jedno tepanje.Ima da nas razaluje.:haha:
Inace danas sam se resio poslednjih pilica.To je prvi put za 10 godina da nemam pileta u kuci.Bilo to leto ili zima.One u zamrzivacu ne racunam.:osmeh:

E moj Dule.Kad macke nema,misevi kolo vode.:osmeh: Kad nam Branko dodje,ce padne jedno tepanje.Ima da nas razaluje.:haha:
Inace danas sam se resio poslednjih pilica.To je prvi put za 10 godina da nemam pileta u kuci.Bilo to leto ili zima.One u zamrzivacu ne racunam.:osmeh:

Da znas da bi mi u jednu ruku bilo i drago. mogao bih ponovo da budem onaj stari na forumu i da se zezam do besvesti. Seti se kako je bilo kada smo dosli na forum, pa kada su nam oni moderatori hteli da zabrane muziku. to je bio rat. Sa nase strane : Ti, Bane, moja malenkost i jos poneko a sa one ceo urednicki tim.:osmeh:

Nema nam podrske.:osmeh: Nesto nam se ekipa zaradila.Uja.Ima li koga.E da danas sam ostao bez jedne gajbe za nosenje pilica.Dajem lovcima,da prenose fazane,pa mi jedna gajba na putu stradala.Zao mi fazana :osmeh: skliznuli s paktregera.Bilo i mrtvih na licu mesta.Zamisli blama za fazana,tamo negde u raju,kad ga pitaju kako je stradao.E bas je baksuz,a mogli su leteti jos koji dan.:haha:

Ma pusti nesposobne lovce.:osmeh::ppozdrav:

Sada ce uleteti podrska iz administrativnog tima samo dok vide sta sam malo pre napisao.:haha:

Dobro veče radni i vredni narode.:osmeh:

Izdržasmo danas u onoj rupi. Čak smo i zapevali - od muke.
Do sad sam se "muvao" oko teleta i eto biće i ono bolje, bar mi tako izgleda.

Dace Bog druze,pa da nakrivimo kapu i zapevamo.
PS jel se javljas iz kuce ili internet cafea :sta:Inace Pajce mi usao sa onim cizmetinama na tepih,da zove mamu.:osmeh: Malo me slog nije strefio.:haha:

Vaistinu se rodi. Hvala i ja Vama zelim da dan Hristovog rodjenja proslavite u radosti, sreci i blagostanju.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh