Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan kokosari.

@SAMA
Mnogo mi nesto pominjes karte i deljenja.:osmeh:
Samo zivinarstvo je svojevrsna kocka.Ko nije spreman da se kocka,nek ne pocinje sa tovom.Nekad se dobija,nekad gubi.Mislim da je LOTO sigurniji.:osmeh: Sto se tice samih karata,daleko bilo.Nikad se nisam kockao,niti imam nameru.Jedino sto sam svojevremeno uzimao pare na popravci poker aparata.:osmeh::ppozdrav:

To se uzima od gazde,koji je zagarantovano dobar.Cak se steluje na 20%.Ko da 30%,taj je darezljiv.Sto ce reci mora prvo da uzme,da bi deo dao.:osmeh: Gazda mirno spava.Ne moze da omane.Osim ako se drukcije ne naredi.:haha:

E taj ga bas pretera.:osmeh: Ja pisem o profesionalnim kockarnicama,gde su automati radili do usijanja.Promet milionski.Nema dana da svaki aparat nije dao.Bilo ih 35.Mozes zamisliti koliko je onda uzeo.:osmeh:

Kod nas je u selu kad je jedan pocinjao sa tim aparatima. Stavio da daje 90%. Ljudi se navadili, onda je stavio na 20% da daje :osmeh: Ocerupao ljude do koske!

Kako lepo covek pise o poker automatima,a sve u skladu sa temom.:osmeh: Kokoske,cerupanje.:haha: Prezive li ti one pilice?Izgleda da mi se omakla greska.:haha::ppozdrav:

Sta ces zap..o se covek,pa sad ispasta.:haha: Takvi smo mi ocevi.Treba nas cediti do poslednje pare.:osmeh:To mu je ipak ulog u buducnost.Jednog dana ces mu to vratiti sa unucicima,pa ce on uzivati,a ti glumiti aparat.:haha::ppozdrav:

Probavaj brate i treba,al od sudbine se ne moze pobeci.Ona sto ti je sudbina,bice ti vrat.Dzaba sto si ti glava.Glava ide tamo gde vrat hoce.:haha: Nadam se da sam bio jasan.Pamet u glavu i dobar vrat da izaberes.:osmeh:

Jasan k'o dan. Imam ja i lepse izreke za zenski pol kad postave glupo pitanje sta da rade..... "Pamet u glavu,a dole sta uleti" :osmeh:
Neki dan pricam sa drugom predlaze da idemo u Banjaluku za docek,reko kog cemo tamo kaze ima 7-8zena na jednog muskarca,pa reko ko ce ih izdrzavati tolike kaze cuti zaposlis njih 8 kod Kineza za 100e i na kraju meseca dobijes dobru platu. :haha:

Dobri ste.:osmeh: Samo to ni sultan Sulejman nije mogao da namiri.:haha:Inace to za Banja Luku je ziva istina.Sluzio sam tamo otadzbini lepijeh godinu dana.:osmeh: Tada je bio odnos 7 / 1,a cuo sam da je posle rata otislo na 11 / 1Vredi puta.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh