Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
. Važno je obavestiti potrošače da je u toku ove godine na tržište Srbije uvezeno ukupno 1.300 tona pilećeg moma i pilećeg mesa, koji su ušli u sastav prerađevina izuzetno lošeg kvaliteta, a koje se mogu naći u slobodnoj prodaji na domaćem tržištu. Stoga apelujemo, u najboljem je interesu potrošača da izaberu proizvod proverenog, renomiranog proizvođača, koji primenjuje sve standarde kvaliteta i bezbednosti proizvoda.
Isecak teksta lista Politika o uvozu smrznutog mesa u Srbiju,

као и обичо кловнови перу руке .. ::jako_besan:: ко је дозволио мом у људској исхрани ? ко је дозволио увоз ? ко је донео законе да је контрола квалитета спрдња и да више цена нема везе с квалитетом ? .. потрошачи да пазе .. ма корбачем по леђима треба стоку ...

Nije da kukam ili se zalim,ali ko nije jeo "piletinu" u studentskoj menzi u Novom Sadu taj ne zna sta je djubre od hrane,meso se raspada,oko kosti crno,kosti cesto polomljene...

Па то је нов моменат .. нисам знао да су коридори србије постали спонзор мензе :osmeh: .. у моје време пилетине није ни било .. :haha:

П.С. упс .. ја сам се мало занео за оно с корбачем .. жао ми је .. није то у реду корбачем боље је арматура 6ца :osmeh: ко нема обичну може и глатка .. :svinja:

Poslednja izmena:
као и обичо кловнови перу руке .. ::jako_besan:: ко је дозволио мом у људској исхрани ? ко је дозволио увоз ? ко је донео законе да је контрола квалитета спрдња и да више цена нема везе с квалитетом ? .. потрошачи да пазе .. ма корбачем по леђима треба стоку ...

Tako je bilo i sa gen. mutiranom sojom. Ljudima su popalili soju na poljima a niko se nije zapitao ko je taj sto je uvezao i prodao ljudima seme gen. mutirane soje. Tu u startu treba resavati problem a ne kasnije na seljacima koji su posejali to seme, isterivati pravdu.

Знам госн Дуле ал увек некако успеју да узмуте довољно воду да се бандити извуку .. ди су била удружења? јел поднета пријава против НН лица ? јел се протестовало да се то "НН" лице ухапси није ... е па ако ћемо само псујемо по потоцима .. што се тиче те соје још су кловнови испали као "озбиљни" видиш примењују закон "брину" се о здрављу :haha: .. страшно..

To mora da je piletina od Krkobabićeve marende sa boja na Kosovu. :haha: (rekoše pametni Ameri kako imaju dokaze da je učestvovao u boju na Kosovu) E koje budale. :haha:

I meni se cini da nije piletina nego neki dinosaurusi iz Krkobabiceve mladosti. :osmeh:
Е па нећемо бити злонамерни .. сви симптоми ( вишеструке фрактуре и обилно унутрашње крварење ) указују на саобраћајку .. тако да мислим да су пилићи згажени али истрага ће показати :osmeh:

Jel nije bilo ni piletine, ili samo nije bilo piletine.
Kroz menzu i vojsku sam prosao sve moguce faze sirotinjske kuhinje. I tu sam naucio, dobar kuvar zlata vredi.

Па није било ни пилетине .. у праву си .. пасуљ сам јео виљушком .. пошто је није видео од оног силног брашна .. :osmeh: ...

Šta je to pileći mom?

Машински Откоштано Месо .. дакле месо с опиљцима костију .. врхунски домет логике ништа се не баца и све може да се прода ...

Dobro jutro drugari.:osmeh: Tesko je nesto pametno i novo napisati na prethodne komentare posto ste svi u pravu. Iako je u Titovo vreme bilo dosta jednakosti ali osecala se i onda podeljenost po klasama. Danas je to mnogo vise izrazeno. Veliki procenat stanovnistva Srbije i sveta spada u grupu siromasnog i slabo razvijenog stanovnistva pa nam valjda shodno tome serviraju i takvu hranu. Onaj ko ima novaca moze sebi da priusti kvalitetnu hranu ali takvih je malo u postenom svetu. Zbog sve veceg broja stanovnistva na kugli zemaljskoj a sve manje hrane je i uveden nama poznati "kodeks alimentarius", koji je kod nas zastupljen kao tema na forumu. Po njemu i njegovim metodama trebalo bi sa gen. mutiranom hranom da se prehrani stanovnistvo ove nam planete ali to nosi i velike probleme koje nastaju usled ishrane takvom hranom. No za to postoji tema i da je ne trpam ovde.:ppozdrav: I moja deca su ponekada navracala u studentsku menzu i verujte mi da nisam verovao u njihove price o katastrofalnoj hrani u njoj. Ne mogu da verujem da neko takvo djubre moze da servira deci za rucak, mislio sam da ih je mama razmazila pa im nista ne valja ali evo i Vi sada pisete o tome i stvarno sam bez reci.

Imamo mi i temu o psecoj hrani.Izgleda da nam je standard takav,da cemo jesti GMO hranu za ljubimce.:osmeh: Kad se sitno samelje i nije tako lose.Sa "kvalitetnim" aditivima se moze "doterati" ukus,pa uzivaj sirotinjo. ::samo bes::

:osmeh: јес мислио вако нешто
science-dog-food.jpg

Bas tako.Ko nece da jede,ce da radi metak.:haha: :ppozdrav:-
Zaboravio si da napise NO GMO.:haha: Posto je GMO za ljude,a ljubimci je nesmeju jesti. Nije zdrava,a moze dovesti do mutacije gena u narednim pokolenjima.:osmeh: Da nije zalosno,bilo bi smesno.:haha:

па да оставимо нешто и за етикету с зада да не кажем д... :osmeh:, данас шала сутра збиља ко и све што нам се издешавало мислите о томе :ppozdrav:

Dobar dan kolege, kako je danas . Šta kažete na ovaj simpozijum živinarstva, koji se ove godine izgleda održava na Rtnju, pošto čujem da tamošnji stanovnici komentarišu da nikad veće ćurke u životu nisu videli....:ppozdrav:

Ја чуо да су и гуске биле најавиле долазак ал нека магла данас :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh