Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi i onako "kaskamo"za celim svetom nekih 100~tinak godina tako da ce to kod nas doci sa zakasnjenjem :haha::ppozdrav:

Ne boj se.U negativnim stvarima smo medju prvima u svetu.:haha:Prvo bi se oni radovali nasoj muci,pa bi tek onda stiglo i njih.

Ne klonjavajte duhom............:haha:

Dobro veče svima.ja završih sa poslom pa reko da pogledam malo šta sam radio_Oštrio sam jednom noževe u vrednosti bar 1000e.Gerber onaj za prezivljavanje.Našo sam nešto za jedan mali gerber na sklapanje košta 8200 tek ovaj bog sveti zna koliko.] sigurno jedno pola evropske plate:ppozdrav:

Buk američki 100 dolara

nekoliko muela one su po 20e prosek..

nekoliko dick -ovaca i oni su po 20-25e

i gomilu nekih još pitaj boga koji su ali znam da su kvalitetni.

Poslednja izmena:
Lepi..i kvalitetni.Meni nozevi ne izlaze iz ruku (posto sam mesar:haha:) ali uvek volim da vidim dobar i kvalitetan noz.I ja sam skoro komsiji ostrio lovacki noz,neki "Japanac".Jedva sam ga "namunjio",gulio sam ga skoro citav sat(neki celik~ne da se pipnuti) ali sam ga doterao ~sece pogled.:ppozdrav:

Dobar je i kec za pilice.:osmeh: Turo sam ih u njega.Sve pevaju dok putuju.:haha:
Evo mi ga 4000.Al sam vas davio.:osmeh: :ppozdrav:

Tako ti je zivinarstvo.:osmeh: Nekad leti perije i smrdi,al ima.::novac::.Nekad ima samo da leti perije i smrdi.Na perije i smrad sam se naviko,al ovo da nema ::novac:: nikako da mi podje za rukom.:haha:

Bar dan kokosari i ostali.Sretna slava onima koji danas slave,a gostima da budu dobri i da paze na sebe.:ppozdrav:

Ja sam sinoc bio kod komsije "uoci slave",bogami smo zajutrili:haha: a ja jutros rano morao da istovaram neku prasad...~oci su mi iskocile:haha:

Dobar dan zivinari, nemojte danas da bude . Pa kada Vas bracna drugarica vidi, da bude malo :haha:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh