Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule jesi iso po piletinu u madzarsku.:sta: Nije lako doci do nje.:osmeh: Posto jke kod njih?Oni su poznati sa jeftinom hranom.

`bro jutro drustvo.Nesto smo se uspavali danas.Ja sam jutros ustao ko-vampir,nahranio zivinu,golubove,naravno pre svega toga je bila "gorka sa tri ljute":ppozdrav:

Djubre je zakon.Odma radi i daje rezultate.Jedino sto ga brzo potrosi.Po sastavu je jace od konjskog.Konjsko medjutim radi godinama,a zivinsko ne.

@SAMA

Nisom zabudov na đubre, ali će po svemu sudeći čekati do proleća.

@Dule

Nikad nisam gledao na normu đubrenja, nego đubriš dok ima đubriva. Ako treba da se duplira, nema problem. Od viška glava ne bole.
Jedino ako je sušna godina, e onda bole glava.
Ove godine sam napr. razbacao 10 trotonki na 3/4 jutra, tj 43 ara. Nije se zemlja videla od đubriva, traktor prolizavao, ali to je njegov problem.
Inače sa unošenjem 100kg pregorelog stajnjaka, u zemlju se unosi 35kg čistog humusa.

Dobro jutro pilicari i ostali kokosari.:osmeh:

@Branko
Cuo sam da je zivinsko djubre jako i da se ne sme mnogo bacati, ali kad Ti kazes tako onda samo napred.:ppozdrav:

dobro jutro drustvo.Kod mene je s proleca prava otimacina za golubije djubre.Najvise ga traze malinari,kazu da je bolje od vestackog djubriva.Ove godine smanjujem broj golubova(sa 250 kom. na 100) tako da ce im otanjiti i djubre.:ppozdrav:

Ja to batice bacam te bacam.Dobro mi dodje kad mi neko odnese ispred kuce,nego je grdno objasniti komsijama da sam obecao sve i da NEMAM ni jedan dzak za njih (ljute se bez veze):ppozdrav:

9281381039301772962

Dobro jutro svima.Pun je internet ovih gluposti a tek ova pro- amerska televizija :naciomalna, diskaveri ,histori ,explorer, sve samo na ovu temu.Ja lično mislim da nema od toga ništa a i ako bude što kaže sama aj lepo da se ispozdravljamo ko ljudi:ppozdrav::haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh