Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majka priroda je cudo.Ja tu drugo opravdanje ne bih trazio.

Dobro veče .Pošto nema teme postaviću ovde cene živinskog mesa Meso i prerađevine
Biserka 600-650 din/kom
Ćureća krila 280-350 din/kg
Ćureća leđa 165-280 din/kg
Ćureće grudi 800-880 din/kg
Ćureće meso 440-500 din/kg
Ćureći batak 300-730 din/kg
Guščije meso 450-500 din/kg
Kokošje meso 300-320 din/kg
Konjska kobasica 850 din/kg
Pačije meso 400-500 din/kg
Petao 300-350 din/kg
Pileća džigerica 330-360 din/kg
Pileća krila 250-280 din/kg
Pileća leđa 100 din/kg
Pileće grudi 450-500 din/kg
Pileće grudi b/k. 560-600 din/kg
Pileće meso 320-340 din/kg
Pileće noge 60-70 din/kg
Pileći batak 400-420 din/kg
Pileći želudac 280-300 din/kg A mogla bi i da se otvori tema pa da se vidi cena mesa i u ostalim delovima zemlje:ppozdrav:

Hvala na pitanju.Evo dobro smo,tako nam i treba.:osmeh: Izgleda da je bolje biti pecaros nego zivinar.:haha:

Nije to od kokosaka.To je od riba.:osmeh: Bio covek aktivan u zivotu i jos je hvala Bogu.Samo nek on nama vata sve ribe sto mu padnu saka.A i kad ce,ako nece dok je mlad.:haha::ppozdrav:

:haha:Moram da Vam napisem jedan vic, pokidao sam se od smeha kada sam ga procitao:

Pitaju Lalu sta bi vise voleo, da mu je zena prelepa ali da svrlja ili rugoba a verna. Razmisli Lala i kaze lepotica. Pitaju a svaleri Lalo. A na to ce Lala: Bolje je jesti tortu sa svima, nego pomije sam.:haha::haha:

- - - - - - - - - -

Dobro Vam jutro vredni zivinari.:ppozdrav:

Brojtro.Indijanci vuku drva vec 5 godina.Meterolozi na konto tog prognoziraju veoma hladnu zimu.:osmeh:E kad se samo setim one kondenzacije od zimus.::samo bes::

ма не прилазим кокошкама бар једно месец дана .. уватио неки птичји већ 2 недеље шмрцам ..

Е па тако то заврши кад сви крену да размишљају "боље да пораним да покупим код комшије, а код себе могу и касније" :osmeh:.. па на крају сви с подочњацима ..:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh