Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro zivinarima i ostalom delu sveta.:ppozdrav:

Pamtim i bolje dane.Nesto sumorno napolju.Posla preko glave,a ja kao vreme.:osmeh: Ne odvaja mi se od tople peci.:osmeh:

Ma pustis na pola jedan,da se malko vidi plamicak i obuces nesto toplo.Pozeljno bi bio dzemper iz Sirogojna,a preko njega neka bunda iz Trsta sedamdesetih,kad jos nije postojalo drustvo za zastitu zivotinja.:osmeh: A da dole strikane carape.Ko jos ima pravu starinsku dunju i zgodnu komsinicu pod njom,ima da mu bude vrucina.Pozeljno je pre upotrebe komsinice skinuti nesto sa sebe,da ne bude zabune.:haha:

juce prodato 25 komada uredjenih po 340 din/kg
Slanje p.p. prema tebi ne ide .Ne znam razlog.Pokusao sam vise puta problematican je izgleda "Лее_моон".Kao da prepozna dve adrese.Nisam siguran.Postavi ono pitanje na forum ja nemam iskustva sa takvim odgojem brojlera.Ova poruka se ne uklapa u temu ali to je bio jedini nacin da se obratim kolegi zivinaru

Dobar dan drustvo. Dunje imam negde, valjda podignute na tavan, a za komsinicu cemo malo teze.:osmeh:

Ceo dan nisam imao lektrike:osmeh: Remont.:svinja:Sad ce nam kao biti bolje.:haha:Inace sedim pored ovog ceresla od kompjutera i konzumiram skenderbeg.:ppozdrav:Dobi ga od drugara,a nisam ga pio od vojske davneeee 91.Cisto malo da se podsetim ukusa.Mogu vam reci da zvuci ko kadgod.Fantasticno.Neka mi jos samo neko kaze nesto protiv Albanaca.:osmeh:Deluje aaaa.:haha:
http://www.skenderbegkonjak.com/home.php
Stvarno ekstra pice,da ne bude reklama.Licno me vraca u vojnicke dane.Malko je skuplje od dobrog dela viskija.

:ppozdrav::osmeh: Neka si ti nama ziv i zdrav, a za ostalo cemo lako.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro Vam jutro narode.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro zivinari.:osmeh:

Dobro veče kolege i koleginice, drugovi i drugarice ,gospodo i gospodo i gospođe .:osmeh: Niko nezna da mi odgovori na pitanje ili slabo čitate druge teme
img20121013183002.jpg
img20121013183002.jpg

Molim ako neko zna da mi odgovori šta je razlog za ovakvo jaje. Kokoška je malo više odgodinu dana .

Procitao sam druze i video slike, ali casno cu reci da nemam pojma sa pojmom u vezi toga.:osmeh::ppozdrav:

• Like
Reagovanja: zis
ja sam vidjao jaja.Mislim kokosija,da ne bi bilo zabune:osmeh:al ovako nesto nevidje.Tu nisu cista posla.Jel tu tvrda ljuska,il meka pa se oblikovala po otvoru.:haha::ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh