Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde jednu odvali za kumovu slavu, ali bas lepu pesmu da cujemo. Meni se nekako ne da, mozda me krenes.:ppozdrav:

Kada se trebas moliti, onda cu ja:

Bio sam da naspem mast u mesaonu.:osmeh:Kad sam se zenio,pevali becarac.Aoj Dejo jel to tvoja dika sto ti imas kuma pogrebnika.:haha:Kum mi inace drzi cvecaru pored groblja i tad je prodavao pogrebnu opremu.Sve je imao,na ljudima je samo da umru.:haha:
Znatel cega se ciga najvise boji na slovo D?

Toma je bio i ostao legenda lepe pesme:

Drustvo ja Vas pozdravljam i zelim prijatnu noc.:ppozdrav:

Dobro vece drustvo.:ppozdrav:
Vise od pola sata sam prebacivao postove u teme kojima pripadaju. Molim Vas da se potrudite i pisete u odgovarajucim temama.Zelim i ja kao i drugi claovi da uzivam u ovome forumu. Postoje i nacine da se to sredi po kratkom postupku, ali nadam se da do toga nece doci. Bar do sada nije bilo neke kazne i nadam se da ce tako i da ostane.:ppozdrav:

To je stvarno veliki problem.Krene nesto spontano.Jedino da se napise odgovor u chatu ili gde vec,a da se onda ta poruka obrise.

Pocnu sa tovom pilica a zavrse sa jabukovim sircetom sto su dve odvojene teme i da ne nabrajam. Ajd da se desi ponekad da trebam da prebacim post, pa u redu. Desi se i meni da odem u off ali ovo u zadnje vreme je ucestalo. Ovo je sada samo molba nasim drugarima clanovima da MENI pomognu, da sam i ja opusten na forumu a ne svaki put kada se konektujem idem kao policajac i prebacujem postove. Doduse mi u zivinarstvu smo naj bolji u odnosu na ostale, ali mozemo mi jos i bolje.:ppozdrav:

Kakvi su onda ostali.:haha: Sala naravno.Da smo mi zivi i zdravi,pa makar bili i bolji od drugih.:osmeh:

upravu si dule lai čovek nesto pita promaši temu ali on tu očekuje odgovor gde je postavio pitanje pogotovo ako je neko nov.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh