Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bio sam da naspem mast u mesaonu.Kad sam se zenio,pevali becarac.Aoj Dejo jel to tvoja dika sto ti imas kuma pogrebnika.Kum mi inace drzi cvecaru pored groblja i tad je prodavao pogrebnu opremu.Sve je imao,na ljudima je samo da umru.
Znatel cega se ciga najvise boji na slovo D?
Dobro vece drustvo. Vise od pola sata sam prebacivao postove u teme kojima pripadaju. Molim Vas da se potrudite i pisete u odgovarajucim temama.Zelim i ja kao i drugi claovi da uzivam u ovome forumu. Postoje i nacine da se to sredi po kratkom postupku, ali nadam se da do toga nece doci. Bar do sada nije bilo neke kazne i nadam se da ce tako i da ostane.
Pocnu sa tovom pilica a zavrse sa jabukovim sircetom sto su dve odvojene teme i da ne nabrajam. Ajd da se desi ponekad da trebam da prebacim post, pa u redu. Desi se i meni da odem u off ali ovo u zadnje vreme je ucestalo. Ovo je sada samo molba nasim drugarima clanovima da MENI pomognu, da sam i ja opusten na forumu a ne svaki put kada se konektujem idem kao policajac i prebacujem postove. Doduse mi u zivinarstvu smo naj bolji u odnosu na ostale, ali mozemo mi jos i bolje.