Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro zivinari. Juce sredjen zivinarnik gde su bile curke i u njega prebacene tri ture pilica. Mnogo je bolji (topliji) ovaj nego onaj gde su do sada bili.

Dobar dan drustvo, evo najzad stigoh da se ulogujem. Nedelja kao dan za odmaranje a ja se naradih.:osmeh::ppozdrav:

U zivinarstvu nema NEDELJE niti bilo kog slobodnog dana.Jedina razlika je sto se nekad manje,a nekad vise radi,ma koji to dan i datum bio.Necu mesati koncentrat za svoju slavu,napravicu ga dan ranije,ali ih obici i nahraniti moram.:ppozdrav:

Druze moj od pre neki dan tri zamrzivaca.Jedan od sinova skupio hrabrost i ozenio se i odmah zamrzivac vise.Ali dok je tate nema zime.Mozda sam i promasio temu
Ali bolje temu nego zamrzivac ili :ppozdrav::ppozdrav:

Da vidis sad kad u babinje dace Bog dodje jos jedan zamrzivac.:osmeh: Ima deda da povecava proizvodnju.:haha: Nek je sa srecom snajka i da vas bude vise.:ppozdrav:
PS Dule izvini,al spontano nam krenulo.Vec vidim da ce ovo zavrsiti u Chatu.:haha:

Barvece kasti.:osmeh: Danas sam se raspao od mesanja tj pravljenja koncentrata.Moraju se napraviti zalihe.Sutra kod kuma na slavu,a pitanje dal cu prekosutra biti kadar mesati.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh